Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan párról, akik nem szeretnének gyermeket?

Figyelt kérdés
Én személy szerint majd szeretnék gyereket, viszont teljesen megértem azt, aki így gondolkodik, és nem szeretne. Azonban sokan elítélik őket, érdekelne, hogy vajon miért.
2019. nov. 7. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Megértem.Ebbe a világba én sem igazán szeretnék gyereket nemzeni.

A sok gyökér úgyis szaporodik,lassan azok veszik át teljesen az életteret a normálisaktól.

2019. nov. 7. 21:34
 12/14 he84 ***** válasza:
79%
Mindenkinek a saját ügye. Ám ha elmondja másoknak, azzal azt is vállalja (még ha sokszor nem is direkt vállalja), hogy néhányan furcsának vélik, rosszabb esetben elítélik. Egyik se helyes, el kéne fogadnia mindenkinek (vagy ha nem ért egyet, nem kell faggatni, győzködni és lenézni), hogy nem mindenki akar gyereket. Például én se, soha nem is akartam, aminek több oka van.
2019. nov. 7. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Pacsi nekik, akik nem szeretnének gyereket. Azért ítélik el őket, mert hagyják, hogy a nemzet fogyjon. De ez h×ég. Mindenki éljen úgy, ahogyan akar.
2019. nov. 7. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
6%
Nem ítélem el, csak nem értem. Sosem úgy tekintettem a gyerekvállalásra, mint egy tudatos döntésre. Sosem tudtam értelmezni azt hogy valaki gyereket akar vagy nem akar. Mintha egy tulajdonról lenne szó amit megkaphatsz vagy visszautasíthatsz. Nem tudtam így érezni sohasem. Amikor jön valaki, akibe majdhogynem abnormális szinten beleszeretek, attól, belőle, mindent szeretnék amit csak megkaphatok. Nincs olyan amit nem. Azt hogy sokan miért nem mernek gyereket vállalni, azt megértem, azt hogy valaki miért tud lemondani erről, azt is, de visszautasítani csak mert nem kell, azt nehéz megérteni, de persze elfogadom.
2019. nov. 8. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!