Nem tartjátok nagy gyökérségnek azt, hogy mindenszentek napján is vannak olyanok, akik ahelyett, hogy a temetőben lennének az elhunytakat gyászolni, vagy a családjukkal, a városban flangálnak, vagy étteremben/konditeremben/egyéb hülyeségekben vannak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 09:30
31/32 anonim válasza:
Az én Édesanyám 2-hete hunyt el és még nincs eltemetve sem. Nagyon fáj és szinte minden percben rá gondolok,nem bulizok nem hallgatok zenét,voltam a temetőben azóta többször is a többi családtagomnál. De voltam már azóta étteremben ebédért mert nem volt se hangulatom se erőm főzni. Nem roppanhatok össze sem mert itt vannak a gyermekeim akik miatt élnem kell tovább az életem.Attól,hogy fáj és gyászolsz még megy az élet tovább ha te ezt másképp gondolod a te dolgod de ne szóld meg a másikat ha az nem úgy gondolja ahogyan te!
32/32 anonim válasza:
Pincér vagyok! Azt nem,de mikor karácsonykor és főleg szenteste jönnek meg a nyitva van karácsonykor kérdéseket kapom, na olyankor elgondolkozok, hogy ennyire ne tudjon főzni valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!