Nem tartjátok nagy gyökérségnek azt, hogy mindenszentek napján is vannak olyanok, akik ahelyett, hogy a temetőben lennének az elhunytakat gyászolni, vagy a családjukkal, a városban flangálnak, vagy étteremben/konditeremben/egyéb hülyeségekben vannak?
Nekem minden meghalt családtag legalább 25-30 éve halott - mit kellene gyászolnom?
Emellett akinek csak ezen a napon jutnak eszébe a halottak, annak most is fölösleges.
A temetöbe menni, és egy csomó pénzt kidobni, amikor a halottnak ebböl semmi haszna sincs, teljesen értelmetlen dolog, nem ettöl függ, ki mennyire érez esetleg gyászt.
Nem.
Október 31-én voltunk a temetőben. Ma meg délután bulizni megyünk (igen az a parti amit a mélymagyarok utálnak). Holnap délig alszunk. Egyébként meg magasról teszek rá, hogy mások mit gondolnak rólam és a családomról.
Nem, miért volnának gyökerek és kik szerint?
Pl. hallottál olyan emberről, aki árva? Ő kit gyászoljon?
És otton is lehet gyertyát gyújtani, megemlékezni. Aki elhamvasztottak és a hamvaikat szétszórták, ott hova menek az emberek?
Egyébként pedig nem kötelező órékig fagyoskodni a temetőben. Elmégy, leróvod kegyeletedet, megemlékezel, gyújtasz gyertyát, ha vallásos vagy, imátkozol és hazamégy. És marad még kb. 20-23 óra a mai napból.
Bulizni halottak napján.
Tudom hogy teszel rá, mit gondolnak a családodról, de remélem nincs gondod vele, ha undorítónak gondollak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!