Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találjak edzőtársat, aki...

Hogy találjak edzőtársat, aki edz velem konditeremben Hetente kb 2x?

Figyelt kérdés

Menni akarok most már nagyon, hogy nyárra végre jól nézzek ki. Lehetőleg lánnyal mennék, én is az vagyok. Ötletek? Budapest természetesen.

21L

2016. jan. 26. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyedül nem vagy kèpes elmenni, akkor selejt vagy
2016. jan. 26. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:
xD bocs, hogy motiváltabb vagyok, ha van velem valaki :D
2016. jan. 26. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Elmész egyedül és ha rendszeresen jársz, akkor biztos lesznek előbb utóbb ismerős arcok erre.
2016. jan. 26. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne zabálj annyit ès nem kell edzeni járni, vagy olvass tövebb, ha unatkozol.
2016. jan. 26. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Facebookon szoktak lenni ilyen oldalak. Fogyókúra, testépítés, alakformálás körben nézelődj. Szoktak lenni ott olyan emberek, akik már rendszeresen járnak és szívesen veszik a társaságot, esetleg megtanítanak használni az eszközöket is. Egyedül, ha még sosem voltál, akkor az elég nehéz.

Illetve a bodybuilder honlapján van edzésterv kondihoz.

2016. jan. 26. 14:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves négyes!

Utálom a hozzád hasonló, ítélkező, bíráló embereket. Honnan tudod látatlanban, hogy kövér vagyok-e? Csak nem a saját elfojtott indulataidat vetíted másra, mert urambocsá', a férjednek (feleségednek?) kellett valaki, aki gyerekvállalás után nem otthon poshad a kupi tetején elhízva, zsíros hajjal ápolatlanul? Javaslom, mielött belekötsz valakibe, tájékozódj, mert bár nem látom az arcodat, és te sem az enyémet, megadhatod a tiszteletet nyugodtan, te is. Főleg, hogy most már 100%, hogy jobban nézek ki nálad, de mivel felemelem az eleve formás popómat, ezt a százalékot növelni is fogom majd, és élvezem, ahogy a hozzád hasonlók irigykednek :)

2016. jan. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!