Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha egy értelmi...

Mi a teendő, ha egy értelmi fogyatékos srác elkezd zaklatni a buszon? (udvarolni próbál meg simogatni)

Figyelt kérdés

Felszallt a buszra egy értelmi fogyatékos srác meg vele egy szintén értelmi fogyatékosnlány, feltehetően a testvére volt. Letültek. Tömve volt a busz és a srác egy fiatalabb forma kiscsajnak kezdett el dumálni, hogy milyen szép és ö meg "be akar csajozni". A lànz hàttal àllt neki és utàna 4x odanyúlt és vállon simogatta de ö nem reagàlt semmit. Csak akkor húzòdott el, amikor a hajàt is meg akarta simovatni :S Én ott utaztam sajnàltam is szegény lànyt majd leszàllt szerencsére. Arra gondoltam, milyen türelmes volt a szituhoz képest. Én lehet nem lettem volna ennyire.

Mi a helyes reakció ebben a helyzetben szerintetek? Nyilvàn nem az elsö gondolatom egy beteg embernél, hogy behúzzak neki, de ha màr 4x taperolnle az engedelyem nélkül...

2019. okt. 30. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

Azok vannak magasabb százalékra értékelve, akik "rabaxnanak, hatalmas pofon, nem számít, hogy értelmi fogyatékos". NEM HISZEM EL!Komolyan hol éltek? Egy sérült EMBER. Remélem csak kanapé huszárok vagytok. Most nagy a szátok, de azt csinálnátok amit a kérdező leírt. SEMMIT. Az, hogy megkérd, áááh. Ez az első válasz, erőszak. Gratulálok.

8

2019. okt. 31. 08:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valoban ertelmileg akadalyozott, nem kell megijedni, behuzni, felrugni, csak egyszeruen, hatarozottan, erthetoen, artikulaltan, ra nezve, a varazsmondat: Ezt nem szabad. Ha nem erti meg elsore, akkor ezek szinonimait ismetelgeted, ezt itt nem lehet, ez nem igy mukodik, ha kell, meg kell fogni a csuklojat, es egy hatarozott mozdulattal a dereka melle rakni, es valami ilyesmit mondani, hogy ez igy van rendjen, itt a helye a kezednek. Abba fogja hagyni, mert tudja nalad hol a hatar. Azt tudd, hogy ertelmileg nem azon a szinten all, mint amennyinek kinez, iranyitani kell. Vagy akar ha bevallalos vagy xD, belefolyhatsz a beszelgetesbe, es terelheted mas iranyba, eselyt adva arra, hogy kizokkenjen abbol az "allapotbol".
2019. nov. 1. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

11#

Érzem engem is bele fűztél a kommentedbe, igen én pofont adnék neki akkor is...

Bár ez bennem azért van mert gyerekkoromban folyton mindenki bántott és kegyetlenül gyűlölöm a szemét embereket, így őt is annak tartom ami miatt szét szaggatnám az agyát ha beteg ha nem. Ha szemét én is az leszek ennyi

2019. nov. 1. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Lődd le! Neked is jobb lesz, nem zaklat tovább, neki is jobb lesz, nem szenved tovább.
2019. nov. 26. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zaklat egy vélhetően sérült gyerek a környékünkön, többször mindenki előtt rákiabáltam a metróban, miután utánam loholt és nem hagyott békén, hogy takarodjon a közelemből, és még egyszer ne próbáljon meg odajönni, de még neki állt feljebb, és következő alkalommal ugyanúgy folytatta. Van, aki nem érti meg.
2020. máj. 31. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell egy nagy pofon neki. Abból értené higyjétek el.
2020. máj. 31. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!