Mi a teendő, ha egy értelmi fogyatékos srác elkezd zaklatni a buszon? (udvarolni próbál meg simogatni)
Felszallt a buszra egy értelmi fogyatékos srác meg vele egy szintén értelmi fogyatékosnlány, feltehetően a testvére volt. Letültek. Tömve volt a busz és a srác egy fiatalabb forma kiscsajnak kezdett el dumálni, hogy milyen szép és ö meg "be akar csajozni". A lànz hàttal àllt neki és utàna 4x odanyúlt és vállon simogatta de ö nem reagàlt semmit. Csak akkor húzòdott el, amikor a hajàt is meg akarta simovatni :S Én ott utaztam sajnàltam is szegény lànyt majd leszàllt szerencsére. Arra gondoltam, milyen türelmes volt a szituhoz képest. Én lehet nem lettem volna ennyire.
Mi a helyes reakció ebben a helyzetben szerintetek? Nyilvàn nem az elsö gondolatom egy beteg embernél, hogy behúzzak neki, de ha màr 4x taperolnle az engedelyem nélkül...
Azok vannak magasabb százalékra értékelve, akik "rabaxnanak, hatalmas pofon, nem számít, hogy értelmi fogyatékos". NEM HISZEM EL!Komolyan hol éltek? Egy sérült EMBER. Remélem csak kanapé huszárok vagytok. Most nagy a szátok, de azt csinálnátok amit a kérdező leírt. SEMMIT. Az, hogy megkérd, áááh. Ez az első válasz, erőszak. Gratulálok.
8
11#
Érzem engem is bele fűztél a kommentedbe, igen én pofont adnék neki akkor is...
Bár ez bennem azért van mert gyerekkoromban folyton mindenki bántott és kegyetlenül gyűlölöm a szemét embereket, így őt is annak tartom ami miatt szét szaggatnám az agyát ha beteg ha nem. Ha szemét én is az leszek ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!