Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem kapok elég szeretetet. Mi a teendő?
Én olyan típus vagyok, hogy a páromat ha szeretem akkor sokat simogatom, ölelem, puszilom és kicsit bújós vagyok. Néha szeretem visszakapni az öleléseket, gondoskodást de sajnos a párom akivel 1 éve vagyok együtt, ezt nem annyira szokta csinálni. Az exem szeretett hozzám bújni, megölelni és ez nagyon hiányzik. Hajlamos vagyok azt gondolni emiatt, hogy nem szeret annyira. Pedig elvileg ez nem igaz, csak egyszerűen ő nem olyan típus... amúgy minden más jó a kapcsolatunkban és csak emiatt nem fogom elhagyni. Néha próbálom rávezetni, hogy csináljon valamit de az nem olyan, ne kelljen már mondani, utalni rá.
Nem tudom azon kívül létezik-e rá megoldás, de mindenesetre jól esett leírni legalább.
2: persze, szuper felfogás, hogyha valami kapásból nem működik, akkor ahelyett, hogy dolgoznál rajta pároddal, inkább hagyd ott. Ez mar csak úgy megy, hogy a párkapcsolatok maguktól tökéletesek és sosem kell értüksemmit tenni, ugye? Nem csodálnám, ha ilyen felfogással nem lett volna soha egy normális kapcsolatod sem.
Kérdező, ne higgy annak, aki szakításra bátorít, előbb meg kell próbálni közösen javítani a dolgokon, nem egyből eldobni.
Én is azon az elven vagyok, hogy ha valami nem működik, azt meg kell próbálni megjavítani. Ráadásul ezt nem is érzem olyan gondnak ami miatt szakítani kéne, hiszen tudom, hogy amúgy szeret csak máshogy mutatja ki.
Egyébként kérdeztem én tőle már többször is, hogy nem zavarja-e az, hogy ennyit "piszkálom". Nem zavarja.
Tényleg nincs mit ezen javítani, mert ez nem elromlott, hanem ilyen a természete. Hány évesek vagytok?
Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Változni nem fog, max néha erőt vesz magán és "olyan lesz" pár órát, de amin elengedi magát, visszaáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!