Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendő?
Én már 1 éve bébiszitterként dolgozom.
A napokban elfogadtam egy igen jó ajánlatot.
Felajánlották, hogy maradjak ott- hétfőtől-péntekig.
Egy úgymond "gazdag" család gyermekeire kell vigyáznom, kettő aranyos kislányra ☺️
A szülők ritkán vannak otthon, de a nagybacsikájuk néha átjön, hogy hozzon nekik néhány dolgot.
Nos a gond a nagybácsival van!!! A férfi olyan 30 körüli lehet, és egy nyomulós, perverz barom!
Konkrétan amikor kicsit ledőltem, hogy pihentessem a szemeim, ő ott állt a kanapé előtt és engem nézett.
Vagy amikor reggelit készítettem(ő korán jött, hogy hozza a reggelihez a hozzávalókat), megérintette az arcom.
És még néhány hasonló dolgot csinált velem, de inkább nem írnám le, hogy mit!
Alig 4 napja, hogy dolgozom és már ilyen szörnyű dolog történtek.
Volt dolgom hasonló esettel, de ez más. Itt s fizu jó és nem szeretném csak úgy eldobni ez a jó lehetőséget...!!!
Most tegyem azt mint mindig? Szóljak a házaspárnak?
Szia!
Próbàld meg hatàrozottan és kissé bunkón közölni vele a tényeket.
Ha nem megy szólj nekik!
Oh, nem tudom, hogy mit kéne ilyenkor tennem.
A meló túl jó, és csak ez az egy dolog ami zavar. Ha rosszul lépek, akkor én szívom meg.
Értem.
De nem ismerem a pasast, nem tudhatom, hogy mire képes. Ha sikerül is beszélnem a házaspárral, akkor nem tudhatom, hogy mire lesz képes és, hogy őszinte legyek, félek is egy kicsit.
De feltétlenül megemlítem a házaspárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!