Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendö, hogy helyrehozzam az imidzsem?
A munkaban megtetszett egy pasi , de persze nem mutattamki semmit , de utólag visszagondolva sokat mosolyogtam neki , tehat tapasztalt ferfikent lathatta hogy bejönnekem , en nem voltam tudataban a viselkedesemnek . Ennél többet nem tettem .
De viszont ö vettea lapot , es folyton tréfálkozott velem ésölelgetett stb
Nem lépett tovább soha tehat neki ennyi eleg volt , biztos szórakozott rajtam
Most meg masokkal flörtölt elöttem es figyelte a reakcióm es voltam olyan marha hogy elkenödtem , tehat latta , hogy megvisel
Jól látom a dolgokat , nevetseges voltam ?
Nem voltál nevetséges, most kezdesz kicsit gáz lenni.
Ne nyilvánosság sajnálkozz, ne lásson rajtad semmit!
Az a baj velünk, nőkkel, hogy mindent túlkombinálunk.
Te többet látsz bele ebbe, mint ami. Ő csak flörtölt, poénkodott, másokkal is ezt teszi. Nem azért, mert bántani akar, hiszen pont nem érdekli, nem is tudja, mit érzel. Ő ilyen, és egyikőtöket sem veszi komolyan.
Ha érezne valaki iránt, akkor nem így viselkedne. Ha jelentenél neki valamit, akkor udvarolna, nem pedig bohóckodna.
Nagyon gyerek vagy, egyedül ez a gáz. Te érted mit írsz? Azt szégyelled, hogy tetszik neked valaki, mintha ez rendellenes lenne. Pont hogy örülnöd kéne. Milyen imidzs az ami ennyire fontos? A bolond infantilis imidzs?
Annyit sajnálok, hogy nem fogod megérteni, mit művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!