Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy helyrehozzam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy helyrehozzam?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden.Van egy lány ismerősöm akivel elég jóba lettem az utóbbi időben,össze is jöttünk minden jóvolt de csak 2hétig,után pár apróság miatt elkezdtünk veszekedni és otthagytam.Eléggé megbántam mert közben rájöttem hogy mégis eléggé érdekel a lány,de azóta akármikor találkozunk csak veszekedés a vége pedig régebben nagyonjól elvoltunk.A veszekedés abbólvan hogy alig találkozunk pedig egy városban lakunk nemmessze egymástól,ő megy mindig buliba stb.Most úgyvagyunk hogy csak jóba vagyunk és ennyi de én többet akarok és ő is csak ezekmiatt a dolgok miatt úgyvan hogy nemtudja mit is akar igazából már.... Mit csináljak hogy helyrehozzam a dolgokat?
2011. aug. 19. 01:33
 1/8 anonim ***** válasza:
B@szd pofán..
2011. aug. 19. 01:34
 2/8 anonim ***** válasza:
De megállapítom hogy mit kell tenned ha raksz ki képet róla..mármint a csajról.
2011. aug. 19. 01:35
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Sztem ez megoldana mindent!

2011. aug. 19. 01:36
 4/8 anonim ***** válasza:
először is: tanulj meg érthetően fogalmazni
2011. aug. 19. 01:36
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi.....
2011. aug. 19. 01:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Mit akarsz itt helyrehozni?

A csaj jobban szeret bulizni,mint veled lenni.

Ez eléggé egyértelmű döntés.

Nem jelentesz neki annyit,hogy változtasson ezen.

Amit tehetsz,hogy felszeded a legjobb barátnőjét és nagyon megdugod.

Ő elmondja neki milyen jól dugsz és jelentkezik máris a f@szért az ex.

Nálam már többször bejött ez.

De ha igazán nagy bulizós a csaj,akkor annyi is elég,hogy amikor találkozol vele mindig megkínálod egy ekivel.

Ott a kocsiban lepipáznak érte az ilyen buli függő ribik.

2011. aug. 19. 01:50
 7/8 anonim ***** válasza:
ne legyél már papucs! szard le, majd keres, ha meg nem akkor keress te mást!
2011. aug. 19. 09:33
 8/8 A kérdező kommentje:
a bnő megdugás nemjó,már régebben volt :D
2011. aug. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!