Hogy tudhatnám meg mi lett a sorsa az ukrán anyja által megvert babának?
Figyelt kérdés
Biztos sokan olvastátok a neten, hogy egy 19éves nő majdnem agyonverte az 1hónapos fiú kisbabáját Ukrajnában. Mióta láttam a videót a kis drágáról egész nap azon jár az agyam, vajon mi lehet vele? Ha meggyógyul szegényke megy az árvaházba. :-( olyan szomorú. A kórháznak nem találom a honlapját és nem is tudok ukránul. Szeretném tudni mi lett a kis angyalkával.2019. okt. 27. 23:30
21/31 A kérdező kommentje:
Van egy hölgy Ukrajnában, ő minden nap megy be Mytykához. Értesíti ezt a hölgyet milyen az állapota mire van szüksége.
2019. okt. 30. 13:39
22/31 anonim válasza:
Senki nem néz hülyének, nagyon szívmelengető, hogy ennyire érdekel a kisfiú sorsa.
23/31 anonim válasza:
Ha találtál kapcsolatot, akkor az szerencsés, de azért nagyon gondosan járj el. Ne küldj csak úgy pénzt valami magánszámlára, mert sok csaló kihasználja az ilyen híreket arra, hogy az együttérzőket megkopassza. Egyébként se próbálj túllépni azon, mint amit meg tudsz tenni érte, és ha túlzottan felzaklat, akkor beszélj inkább orvossal. Biztosan van elég helyi ukrán asszony is, akik foglalkoznak az üggyel, és pontosabban rá tudnak látni a dologra. Mivel kisbaba korú még, így nem lesz olyan nehéz befogadó családot találnia sem.
24/31 A kérdező kommentje:
Nem, ő nem csaló, ő igazából segít én már akkor láttam a hozzászólását mikor nem.is gyűjtött..Kaptam fotót a kisbabáról! :) olyan gyönyörű, mindjárt megosztom, csak két telefonom van és egy másik csevegőoldalról küldte a fotót én meg a másik telóról nem tudok belépni. Az állapota: lehet epilepsziás lesz, ha nem kap fájdalomcsillapítót sír, lemarad majd a szellemi és testi fejlődében valószínűleg. Szorítsatok a tündérnek! :-)
2019. okt. 30. 14:47
25/31 anonim válasza:
Honnan szedtél össze róla ennyi infót?
27/31 anonim válasza:
Ez biztosan ő? Ilyen hamar meggyógyultak a sebei? És miért rózsaszín ruhában van?
28/31 A kérdező kommentje:
Meséltem a hölgyről akit egy hozzászólás alatt ismertem meg és ő megismert egy másik hölgyet aki kapcsolatban van egy ukrán hölggyel, aki mindennap bejár a babához ha jól értettem. Mivel német nyelvű nekem meg nem az anyanyelvem ezért lehet valamit nem pontosan értek. A lényeg hogy már sokkal jobban néz ki. Szerintem most már befejezem hogy ide írogatok.
2019. okt. 30. 15:10
29/31 A kérdező kommentje:
Ezt most küldték a kórházból, igazából nem gyors...mert a fotó amit először láttatok róla két hetes. Nemtudom miért a rózsaszín, szerintem ez most neki a legkisebb problémája :D Szerintem nem volt más kéznél a kórházban, nemtudom. Aranyos vagy hogy így megkérdezted. :-)
2019. okt. 30. 15:12
30/31 anonim válasza:
De, írj kérlek ha van valami fejlemény, mostmár engem is érdekel. Esetleg folytassuk privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!