Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudhatnám meg mi lett a...

Hogy tudhatnám meg mi lett a sorsa az ukrán anyja által megvert babának?

Figyelt kérdés
Biztos sokan olvastátok a neten, hogy egy 19éves nő majdnem agyonverte az 1hónapos fiú kisbabáját Ukrajnában. Mióta láttam a videót a kis drágáról egész nap azon jár az agyam, vajon mi lehet vele? Ha meggyógyul szegényke megy az árvaházba. :-( olyan szomorú. A kórháznak nem találom a honlapját és nem is tudok ukránul. Szeretném tudni mi lett a kis angyalkával.

2019. okt. 27. 23:30
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
2019. okt. 29. 22:48
 12/31 anonim ***** válasza:
Tényleg szörnyű :( Sajnos én sem találtam róla friss infót
2019. okt. 30. 00:18
 13/31 A kérdező kommentje:
Ha érdekel valakit itt megoszhatom ha tudok róla valamit.
2019. okt. 30. 00:31
 14/31 A kérdező kommentje:
Szeretnék neki játékokat küldeni, de olyan drága a csomagfeladás. :-(
2019. okt. 30. 00:32
 15/31 A kérdező kommentje:
Egyébként azért érdekel annyira, mert nem közömbös nekem az a baba, annyira édes...Nagyon megérintett az a videó róla és tudni szeretném mi lesz a sorsa...Nagyon remélem talál szerető családot. :-(
2019. okt. 30. 00:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Persze, oszd meg velünk. Nagyon édes hogy így a szíveden viseled a sorsát, remélem tudsz majd neki segíteni.
2019. okt. 30. 01:24
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos úgy érzem szeretem ezt a babát. Sokan vannak így ahogy olvastam a külföldi bejegyzések alatt:-( Sajnos nagyon messze van, nekem pedig nincs nagyon pénzem, a kisebbik gyerekkel vagyok itthon, a Férjemtől függök még. Ha közelebb lenne mennék hozzá látogatóba, adnék neki játékokat..Ez a gyerek nem örökbefogadható, állítólag 9millió forintba kerülne az örökbefogadása, ez igaz lehet? :O Megosztom mindenképp ha megtudok róla valamit.
2019. okt. 30. 07:58
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy tudta ököllel verni ezt a babát. ;-( Mióta hazahozta a kórházból egyszer sem cserélt neki pelenkát és ruhát az egy hónap alatt :O
2019. okt. 30. 08:41
 19/31 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van ötlete kivel lehetne beszélni, hogy gyűjtést szervezzen a kicsinek a gépre, milyen szervezethez kell menni azt megköszönném...Én nekem sajnos nincsenek ismerőseim, egyedül vagyok Férjemmel és gyerekekkel külföldön Ausztriában.
2019. okt. 30. 10:16
 20/31 A kérdező kommentje:
Áhhh hagyjuk, nem fog senki segíteni totál felesleges az egész, talán még hülyének is néznének. :-(
2019. okt. 30. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!