Titeket is zavar az eladók ilyen viselkedése? (Bővebben lent)
Az engem is zavar, amikor a vásárlókra tesznek megjegyzést. Engem is szóltak már meg, amikor kicsit arrébb léptem, és azt gondolták, hogy már nem hallom őket. Azóta is emlékszek rá és még mindig rosszul érzem magam, akárhányszor csak eszembe jut. :(
Meg azt sem szeretem, amikor odalépek, lehúzgálja az árut a kasszás, aztán elfordul és elkezd beszélgetni a másik kasszással. Én meg ott állok a kezemben a készpénzzel vagy a kártyámmal mint egy idióta, de nem tudok fizetni, mert ugyebár nekem hátat fordít, mint aki jól végezte dolgát. A mögöttem lévő vásárló pedig jól láthatóan sietne, fészkelődik meg rám néz ellenségesen, mintha én tartanám fel a sort. Ilyenkor még én érzem magam kellemetlenül, pedig nem miattam nem haladunk.
Ha az eladó elöttem tesz megjegyzéseket az elottem levo vasarlora azt szoktam mondani szép nyugisan:
Itt úgylátszik mindenkit kibeszélnek, ehhez csak gratulálni tudok es elmegyek.
Engem az zavar, ha látom az eladón, hogy zavarom. Pl az olvasásban. Vagy a netezésben. Komolyan. Kétszer mentem be olyan boltba, ahol az eladó éppen olvasott. Az egyik észre sem vett, a másik kelletlenül kiszolgált. Mindkettőtől úgy búcsúztam, hogy "na, nem is zavarom tovább..." de egyik se vette a lapot. Gondolom, örültek, hogy elhúztam a csíkot.
A netezős az durvább volt. Többen álltak a gép előtt, és nagyon jól szórakoztak. Se köszönés, se semmi, észre sem vettek. Kérdezni sem tudtam kitől. Na, azt beírtam a vásárlók könyvébe, mert ha legalább egy ember észrevett volna, de nem. Megírtam, hogy ez milyen jó kis munkahely, még a netezésért is fizetnek, és is ott akarok dolgozni, nincs egy szabad helyük? De nem válaszoltak. Viszont hamarosan megszűnt az üzlet nem is csodálkozom(egy üzletlánc egy tagja volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!