Miért lehet az hogy akik régen bántottak azok sikeresek, én meg nem az életben?
Azért, mert a bántalmazók kellően erős, céltudatos személyiséggel rendelkeznek, önbizalmat nyertek a feletted lévő hatalmukból. Ezzel szemben a te hasonló képességeidet a bántalmazás letörte, és a "Bántottak. Bántottak. Nem ezt érdemeltem [És ez tényleg így van.]" gondolatköre túl sok energiádat vitte el a tanulás, munka stb. helyett.
Az akkori bántást erkölcsileg nem vagy köteles megbocsájtani vagy elfelejteni, de azt el lehet érni fokozatosan, hogy ne befolyásolja az életedet. Kb. ez értendő az "elengedés" alatt.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de mielőtt túl sok időd menne el abban a posványban, amiben élsz, fordulj szakemberhez!
Egy jó pszichoterapeuta nagyon felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot. Sokba kerül, de megéri, mert nem vesztegetsz tovább éveket. Hamarabb lépsz, hamarabb nyersz.
Engem is basztattak, de most én basztatok másokat (akik megérdemlik).
Lehet ebből ám erőt is nyerni.
Én fordítva látom. Akik suliban tipikus menő arcok voltak, most felnőttként lúzerek. Szar munkájuk van, egyik hónapról a másikra élnek, lepukkantak, sokan piálnak is, meg is csúnyultak. Volt olyan srác, akibe a fél környék szerelmes volt, meg totál ronda szegény. A kis visszafogott gyerekek, akiket szívattak, most sikeres felnőttek, jó életük van, jó munka, jó életszínvonal.
Ne keress összefüggést ebben. Éld az életed és ne másokéval foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!