Végre normális idő van, ti is örültök neki?
Mondjuk annak nem örülnék, ha hétvégén pont esne az eső, amikor kirándulni mennék (ha hétköznap esik, annak örülök, mert akkor mehetek gombázni hétvégén).
Az őszi esők ráadásul nem olyanok, mint a nyáriak, hogy egy óra alatt kidühöngi magát, és kisüt a nap; van hogy egy álló napig is eshet.
Ne is mondd. Nekem a nyár olyan, mint egy kínzás. Mintha egy fűtött szobában lennék, ahol nem kapni levegőt, a szemembe reflektorral világítanának, a fülemben folyamat ott a ventilátor vagy AC zúgása. Túlstimulált, idegbeteg vagyok nyáron.
Az meg, hogy itthon ülök... nyáron ülök itthon mindig. Pont most szaladtam le vásárolni, mert elkezdett esni, és imádok az esőben sétálni. Úgy érzem, április környékén vettem igazán levegőt utoljára, és ma. Csodaszép minden, ilyenkor érzem, milyen szép az élet.
"Vagy emberek dolgoznak is."
Ja, és milyen szuper, hogy bőrig ázva érhetek be dolgozni, majd miután kellően meghűlve a légkonditól megszáradtam, este megint bőrig ázhatok, mert a szélrohamos és a zuhogástól combig felcsapó esőben full mindegy, van e ernyőm.
De persze, ha kapok egy faszányos tüdőgyulladást, legalább élvezhetem a szobában a kopogó esőt.
Tapsikolok az örömtől, tényleg.
Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!