Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Végre normális idő van, ti is...

Végre normális idő van, ti is örültök neki?

Figyelt kérdés
Nincs az egész nap tűző, kibírhatatlan napsütés és hőség, hanem a kellemes, esős, borongós idő van. Olyan szép ilyenkor nézni az esőt. Ilyenkor legalább kevesebb ember is van kint, nincs akkora zaj.
2019. szept. 9. 15:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Semmi gond :)
2019. szept. 9. 15:55
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
És mi a jó abban, hogy ilyen takony párás sáros idő van? Sehova nem lehez kényelmesen kimozdulni. Ezért sincsenek embere az utcán. Egész nap ég a villany, hogy lássak valamit. Nincs ebben semmi jó...
2019. szept. 9. 15:58
 23/34 A kérdező kommentje:
Ott volt a hétvége kimozdulni. Vagy emberek dolgoznak is.
2019. szept. 9. 16:00
 24/34 anonim ***** válasza:
22%
Ja, hát ha a szobából kéne moziznom a takaró alól, akkor nekem is tetszene ez az idő, de nem mindenki bszhatja otthon a rezet hétköznapokon, van akinek dolgozni kell menni.
2019. szept. 9. 16:08
 25/34 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk annak nem örülnék, ha hétvégén pont esne az eső, amikor kirándulni mennék (ha hétköznap esik, annak örülök, mert akkor mehetek gombázni hétvégén).

Az őszi esők ráadásul nem olyanok, mint a nyáriak, hogy egy óra alatt kidühöngi magát, és kisüt a nap; van hogy egy álló napig is eshet.

2019. szept. 9. 16:11
 26/34 anonim ***** válasza:
93%

Ne is mondd. Nekem a nyár olyan, mint egy kínzás. Mintha egy fűtött szobában lennék, ahol nem kapni levegőt, a szemembe reflektorral világítanának, a fülemben folyamat ott a ventilátor vagy AC zúgása. Túlstimulált, idegbeteg vagyok nyáron.

Az meg, hogy itthon ülök... nyáron ülök itthon mindig. Pont most szaladtam le vásárolni, mert elkezdett esni, és imádok az esőben sétálni. Úgy érzem, április környékén vettem igazán levegőt utoljára, és ma. Csodaszép minden, ilyenkor érzem, milyen szép az élet.

2019. szept. 9. 16:30
 27/34 anonim ***** válasza:
27%

"Vagy emberek dolgoznak is."

Ja, és milyen szuper, hogy bőrig ázva érhetek be dolgozni, majd miután kellően meghűlve a légkonditól megszáradtam, este megint bőrig ázhatok, mert a szélrohamos és a zuhogástól combig felcsapó esőben full mindegy, van e ernyőm.

De persze, ha kapok egy faszányos tüdőgyulladást, legalább élvezhetem a szobában a kopogó esőt.

Tapsikolok az örömtől, tényleg.

Ja, nem.

2019. szept. 9. 16:38
 28/34 anonim ***** válasza:
51%
Milyen idegesek azok akik a nyarat szeretik :D én is ilyen idegbeteg szoktam lenni nyáron a 40 fokba. De most nagyon jól érzem magam, és képzeljétek én is dolgozom, letojom ha esőben kell menni, szeretem az esőt :) esernyő, bakancs, máris nem ázol sz*rrá :D nem olyan bonyolult..
2019. szept. 9. 17:23
 29/34 anonim ***** válasza:
49%
Rendszeresen túrázóként nem tudok teljesen egyetérteni. Igen, a túl meleg sem jó, de az eső sem. Jó, egy ideig jó poén, meg eső után gyönyörű minden, de amikor folyton esik, az tényleg csak azoknak jó, akik bent szeretnek ülni. Vagy hétvégén ilyenkor ti 10-12 órákat töltötök a szabadban? Megdöglenek a bogarak? A fenéket döglenek meg, aki ilyet ír, az sosem jár a természetben. Megdöglenek persze, mikor jön a téli fagy, ilyekor viszont inkább tovább szaporodnak. Ugyanakkor ha még bírod is az esőt, felmész egy hegyre, és nem látsz az orrodnál tovább. A kövek csúszósak, ahol földes, ott nagy a sár, leülni sok ideig nem lehet, a sátrazás is kellemetlenebb. Persze, tényleg ez is kell néha, va a természetnek olyan szépsége, ami ilyenkor az igazi, de mindig nem lenne jó. Az őszi "indián nyár" viszont a kedvencem, a hegyekben olyankor a legszebb minden, remélem októberben sok lesz belőle.
2019. szept. 9. 17:29
 30/34 anonim ***** válasza:
51%
Èn a hűvösnek örülök az esőnek nem. De nem èrtem mièrt kell leszólni ès lepontozni azt, aki a nyarat szereti. Mindenkinek megvan mit szeret ès mit nem.
2019. szept. 9. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!