Ti örültök, hogy Trump nyert? Én igen, mert ez azt jelenti, hogy kezd újra normálissá válni a világ.
Most lezárult egy borzalmas korszak, ami 2008 óta, Obama hatalomra kerülése óta tart. A libsik, az SJW-k, a polkorrektség és a jövőnélküliség kora.
A világ lassan de biztosan újra olyan lesz, mint a 80-as években, amikor még minden rendben volt. Újra jön a férfias férfiak, a nőies nők, a hősők és az árulók, és a kalandok kora. Minden visszatér a régi kerékvágásba.
Amikor Reagan 1980-ban hatalomra került, azt mondta "Jó reggelt Amerika!" és mindenki tapsolt. Most is valami hasonló lesz. A jövő sokat ígérő és biztos.
Trump és a Brexit hatására szépen fel fog bomlani a libsi EU, Trump megszünteti a NATO-t, Ukrajna és a Balti-államok Oroszország részei lesznek, Kelet-Európa pedig orosz érdekszférába kerül ahogy volt és ahogy annak lennie kell.
Az élet nyugodt, boldog és kiszámítható lesz.
Hajrá Trump, hajrá Putyin, hajrá Orbán!
HAHA
Bírom,hogy vannak,akik azt hiszik hogy valahol számon van tartva egy párthoz vagy elnökhöz való hűségük.A "majdmijólodab*szuk" párt jól odab*sz neked is.Gyakorlatilag minden párt a népen élősködik,és ezek a radikálisok naivan azt hiszik,hogy a vezetőjük nem fogja pont úgy beléjük törölni a lábát,mint a fanyalgókba.Pedig de.
Örülök. De nem azért, amiért te :) Ezek biztosan nem fognak bekövetkezni, ilyet nem tervez senki, Trump sem. És nem is lenne tőle jobb a világ.
Csak azért örülök, mert Clinton utál minket (illetve bárkit utál, ha a pénzelői erre kérik) ezért nem akartam, hogy ő nyerjen.
Köszönöm, hogy ezeket a gondolatokat ebben a kategóriában olvashatom, régebben esetleg az ezotérián belül lehetett külön-külön egy-egy sorra időnként rábukkanni, tehát így egybefüggően nem hallottam még mástól.
Nagyon szövevényes ez a politika nevű játék.
Nekem nagyon sokat mond az, hogy a nagy számban alvó amerikaiakat nem tudták megtéveszteni, bár azért itt se sima minden, de azért könnyebb lesz így elegyengetni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!