Végre normális idő van, ti is örültök neki?
Figyelt kérdés
Nincs az egész nap tűző, kibírhatatlan napsütés és hőség, hanem a kellemes, esős, borongós idő van. Olyan szép ilyenkor nézni az esőt. Ilyenkor legalább kevesebb ember is van kint, nincs akkora zaj.2019. szept. 9. 15:02
2/34 anonim válasza:
Úristen rajtam kívül más is szereti ezt az időjárást? :) Szuper, már féltem, hogy egyedül vagyok. Mindenki a napsütést szereti, olyankor boldogok, olyankor vannak teli energiával. Na nálam ez esős időben van, imádom :)
3/34 A kérdező kommentje:
Semmi jó nincs benne, a hosszú nappalokat leszámítva.
2019. szept. 9. 15:05
4/34 A kérdező kommentje:
Imádom ezt az időt! Szerintem ez a lehető legjobb idő. Felfrissít, megöli a sok bogarat, az allergiások is fellélegezhetnek
2019. szept. 9. 15:05
5/34 anonim válasza:
Mert csak bent szerettek ülni, nyomik.
6/34 anonim válasza:
Határozottan jobb.
7 hónapos terhes vagyok, eddig dagadtak a lábaim a vizesedéstől, állandóan izzadtam és mozdulni nem volt kedvem a dögmelegben, nagyon megviselt. Végre egy kicsit önmagam vagyok.
7/34 anonim válasza:
Én jobban szeretem a nyárt, de az őszi idővel sincs bajom, feltéve, hanem esik az eső. A farkasordító hideget viszont ki nem állhatom.
8/34 anonim válasza:
En akkor szeretem, ha otthon vagyok, mondjuk egy takaró alatt, valamilyen forro itallal a kezemben.😅
9/34 A kérdező kommentje:
Nem nyert, de nagy örömmel látom, hogy a sok nulla IQ nyápic suttyók, akik a vizezett sörtől "DEMENŐŐŐK" most hisztiznek, mert a frissen belőtt hajacskájuk elázik az esővízben. :)
2019. szept. 9. 15:09
10/34 A kérdező kommentje:
Ez az 5-ösnek ment.
2019. szept. 9. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!