Végre normális idő van, ti is örültök neki?
Igen!!
Ma elaztam de nem is érdekel, az eső kevésbé megterhelo mint a hetekig tartó hőség.
Az őszt (meg a tavaszt) szeretem, ezt a rohadt esős időt nem.
Nem mellesleg nem normális, hogy szó szerint egyik napról a másikra lesz nyári hőségből késő őszi hideg. Baromira nem tesz jót az emberi szervezetnek sem.
Gyűlölöm ezt a retket, ami most kint van.
"Felfrissít"
????? Mindenki kómás egész nap.
"megöli a sok bogarat"
Miért és hogyan ölné meg? Komolyan kérdezem.
"az allergiások is fellélegezhetnek"
Ez cuki. :D Csukott ablaknál nekem például sokkal rosszabb.
Kíváncsi vagyok, hogy a vonatom hazafele 1 vagy 2 órát fog késni... hogy így marad-e, és megint 2 hónap után dobhatom-e ki az új cipőmet, mint tavasszal... hogy tudunk-e majd menni végre kirándulni valamikor... hogy most mennyi növényünk fog kirohadni a kertben... hogy most hány hónap múlva csinálják meg járhatóra az utcánkat.
Nem, nem örülök.
Egyetértek, kérdező. :D Imádom az ilyen időt. Egész nyáron rosszul voltam, gyűlölöm a meleget. A borús idő pedig annyira hangulatos. Meg kellemesen hűvös.
És én is szeretem, hogy kevesebb ember van az utcán ilyenkor.
Elnézést, amiért nem fejtettem ki, nem hittem, hogy magyarázatra szorul: *mindenki, akit csak ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!