Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Végre normális idő van, ti is...

Végre normális idő van, ti is örültök neki?

Figyelt kérdés
Nincs az egész nap tűző, kibírhatatlan napsütés és hőség, hanem a kellemes, esős, borongós idő van. Olyan szép ilyenkor nézni az esőt. Ilyenkor legalább kevesebb ember is van kint, nincs akkora zaj.
2019. szept. 9. 15:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Haha :DD éstényleg
2019. szept. 9. 15:10
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert rohadtul izzadós vagyok, és végre ennek VÉGE. 😎
2019. szept. 9. 15:14
 13/34 anonim ***** válasza:
70%
Nincs normális optimális csak vegletek . 2010ben volt az utolsó 4 evszakos bírható hőmérséklet azóta csak eszetlen végletek . Idén május szinte borongós volt ömlött aztqn csak perzselt a nap nyáron . Most jún júl aug hónapokban csupán 3 esőzés volt 10 naponta egy kicsi , minden kiszáradt , erre szeptember 2től napi 2 vihar záporokkal .
2019. szept. 9. 15:15
 14/34 anonim ***** válasza:
82%

Igen!!

Ma elaztam de nem is érdekel, az eső kevésbé megterhelo mint a hetekig tartó hőség.

2019. szept. 9. 15:32
 15/34 anonim ***** válasza:
81%

Az őszt (meg a tavaszt) szeretem, ezt a rohadt esős időt nem.

Nem mellesleg nem normális, hogy szó szerint egyik napról a másikra lesz nyári hőségből késő őszi hideg. Baromira nem tesz jót az emberi szervezetnek sem.

2019. szept. 9. 15:34
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó, most már nem melegszik föl a sörösüvegben az utolsó néhány korty sem.
2019. szept. 9. 15:35
 17/34 anonim ***** válasza:
17%

Gyűlölöm ezt a retket, ami most kint van.

"Felfrissít"

????? Mindenki kómás egész nap.

"megöli a sok bogarat"

Miért és hogyan ölné meg? Komolyan kérdezem.

"az allergiások is fellélegezhetnek"

Ez cuki. :D Csukott ablaknál nekem például sokkal rosszabb.

Kíváncsi vagyok, hogy a vonatom hazafele 1 vagy 2 órát fog késni... hogy így marad-e, és megint 2 hónap után dobhatom-e ki az új cipőmet, mint tavasszal... hogy tudunk-e majd menni végre kirándulni valamikor... hogy most mennyi növényünk fog kirohadni a kertben... hogy most hány hónap múlva csinálják meg járhatóra az utcánkat.

Nem, nem örülök.

2019. szept. 9. 15:45
 18/34 anonim ***** válasza:
80%

Egyetértek, kérdező. :D Imádom az ilyen időt. Egész nyáron rosszul voltam, gyűlölöm a meleget. A borús idő pedig annyira hangulatos. Meg kellemesen hűvös.

És én is szeretem, hogy kevesebb ember van az utcán ilyenkor.

2019. szept. 9. 15:48
 19/34 anonim ***** válasza:
57%
17-es. Engem is felfrissít, de örülök hogy te jobban tudod hogy mindenki kómás :D max a többség, de pl én nem, tehát már nem mindenki :)
2019. szept. 9. 15:50
 20/34 anonim ***** válasza:

Elnézést, amiért nem fejtettem ki, nem hittem, hogy magyarázatra szorul: *mindenki, akit csak ismerek.

2019. szept. 9. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!