Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnak boldogulni a...

Hogyan tudnak boldogulni a mai világban a pályakezdő fiatalok? Lesz ez valaha jobb?

Figyelt kérdés

Sajnos azt tapasztalom, hogy ha nincs örökölt ház/lakás, vagy valaki nem gazdag család sarja, akkor vért izzadva, magától megvonva mindent spórol azért az illető, hogy legalább meglegyen az önerő a hitelhez.

A hitelt is aztán fizetheti jobb esetben élete végéig. A másik dolog meg a munka. A legtöbb helyen elvárják a szakmai tapasztalatot, viszont hogyan dolgozzon a frissen végzett fiatal, ha nincs gyakorlat?

Elmondhatatlanul kilátástalannak látom a helyzetünket, ugyanis én jómagam és a párom is ezt tapasztaljuk. Nem tudunk egyről a kettőre jutni.

2019. szept. 1. 18:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ki beszél itt az idézésről? Te ugyanazt mondod el, amit én, sebki sem beszél az idétlen idézésedről :D hihetetlen, hogy meg mindig nem veszed eszre magad, és még erőlködsz is, hogy megmagyarázd a h.lyeségeid :D
2019. szept. 2. 23:46
 32/41 anonim ***** válasza:

"Te ugyanazt mondod el, amit én, sebki sem beszél az idétlen idézésedről"

Volnál szíves idézni pontos idővel, mi volt az az állításom ami a sajátodéval megegyezik? Időponttal, válaszszámmal együtt, ha kérhetném.

Csak hogy kiderüljön végre a nagyérdemű számára, ki is itt a hülye.

2019. szept. 3. 00:50
 33/41 anonim ***** válasza:
Mert magadtól nem tudsz rájönni mi? Valahogy gondoltuk
2019. szept. 3. 06:38
 34/41 anonim ***** válasza:
Szerintem attól még senki nem lett sikeresebb, hogy gyakorin vitázot... engedjétek el, srácok.
2019. szept. 3. 09:52
 35/41 anonim ***** válasza:
Csak érném meg egyszer, hogy egy ilyen nethuszar értelmezze, amit irunk és visszaolvasna. Komolyan 1 napja ír úgy, hogyha felfogná miről van szó, ő is röhögne magáb
2019. szept. 3. 11:45
 36/41 anonim ***** válasza:

"Mert magadtól nem tudsz rájönni mi? Valahogy gondoltuk"

Értem. Tehát valójában nincs semmi, csak unatkozol, és úgy gondoltad, itt az ideje anyázni egy kicsit ebben a végtelen nyugalomban.

"Gondoltuk" - mi ez a királyi többes? A GYK nem a személyi hadsereged, kisapám, csak gondoltam szólok.

"Csak érném meg egyszer, hogy egy ilyen nethuszar értelmezze, amit irunk és visszaolvasna."

Mit értelmezzek az irományodból? Az ostoba kisdedó fröcsögést? Az a pszichiáter dolga, nem az enyém.

"Komolyan 1 napja ír úgy, hogyha felfogná miről van szó, ő is röhögne magáb"

Magáb, azaz. Már nem láttál a dühtől, mikor gépeltél?

Szerintem vegyél be egy Rivotilt és feküdj le, nagyon nem megy neked ez a trollkodás, ne erőltesd, kistacskó.

2019. szept. 3. 14:59
 37/41 anonim ***** válasza:
Attól, hogy odaírod egy idősebbnek, hogy kisapám, mégis mit érzel? Büszkeséget? Nagyobbnak érzed a cerkád? Tyű egy elpötyögés, már kifogytál a baromságokból, kezdesz ebbe belekötni. Jah es mar3 tegnap is letisztáztuk, hogy dedós vagy, felesleges engem ismételgetnek, mint egy ovis, attól itt te vagy a gáz. De nem, még mindig nem vagy képes egy egyszerű mondatot értelmezni, ez hihetetlen:D gondolom erre is valasszolsz majd valami mélyenszántó gondolatot, amivel újfent megcafolod, hogy te bizony 2 bapja egyetemista vagy, nem pedig egy kis retartált óvodás
2019. szept. 3. 15:26
 38/41 anonim ***** válasza:

Mivan, nem tetszik a beceneved, vagy mi? Nem kell kötekedni másokkal, akkor senki nem fog lekezelően leszólni téged, és béke lesz. Ennyi a titok.

Amúgy te mit akarsz ezzel a trollkodással itt elérni, azon túlmenően, hogy kiröhöglek? Státusszimbólum akarsz lenni? Vagy az újságok címlapjára kívánkozol Győzike mellé?

Itt vergődsz rajtam már egy jó ideje mint a partra vetett hal, de én vagyok a dedós :DDD

Szánalmas ez a hiszti már tőled.

"ismételgetnek" meg "bapja"...nálad rendszeres az elütés? Nagyon indulatból gépelsz, kistacskó.

Hogy te mit hiszel és mit nem hiszel rólam, kisapám, az irreleváns. Én meg rólad nem hiszem el, hogy valaha is volt közöd az egyetemekhez, a segédmunkát leszámítva. Ennyi IQ-val, kisapám, örülhetsz, hogy nem gyümölcs lettél a Jogobellában.

Te, meg az egyetem...messze vagy te tőle, kisapám, mint a faék az űrcirkálótól.

2019. szept. 3. 15:45
 39/41 anonim ***** válasza:
Hű itt valaki már nagyon bedurcizott, gondolom fején tálaltam a szöget:D már csak újat sem tud kitalálni a kis hisztikriszti
2019. szept. 3. 16:29
 40/41 anonim ***** válasza:

Fú de nagyot szóltál ecsém, mint a vizipisztoly :D

A legkevésbé se találtál el semmit, mindenesetre mókás látni ahogy felállítottál egy madárijesztőt rólam, és azt püfölöd nagy bőszen :D

Még sok ilyet, kisapám, a televízióban úgysincs semmi érdekes! Bohócnak még szükségből jó vagy.

"hisztikriszti" LOL :D óvoda kiscsoport, ez már általános iskolában is égő lett volna ez a beszólás.

2019. szept. 4. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!