Hogyan tudnak boldogulni a mai világban a pályakezdő fiatalok? Lesz ez valaha jobb?
Sajnos azt tapasztalom, hogy ha nincs örökölt ház/lakás, vagy valaki nem gazdag család sarja, akkor vért izzadva, magától megvonva mindent spórol azért az illető, hogy legalább meglegyen az önerő a hitelhez.
A hitelt is aztán fizetheti jobb esetben élete végéig. A másik dolog meg a munka. A legtöbb helyen elvárják a szakmai tapasztalatot, viszont hogyan dolgozzon a frissen végzett fiatal, ha nincs gyakorlat?
Elmondhatatlanul kilátástalannak látom a helyzetünket, ugyanis én jómagam és a párom is ezt tapasztaljuk. Nem tudunk egyről a kettőre jutni.
"Ne égesd már magad, ha leírod még 20x hogy kisapám, azt gondolod, hogy akkor értelmesebb nem tűnsz? Szerintem a kommentjeid magáért beszélnek"
Leírhatom negyvenszer is, már értelmesebben fogalmazok, mint te.
"értelmesebb nem tűnsz"...gratulálok, gyönyörű öngólt lőttél, a közönség tombol!
Ha tudnál érdemben cáfolni, már megtetted volna. Nem tudsz, mert tényeket picit nehéz. Marad az ostoba trollok fegyvertára: személyeskedés, köpkölődés, ténytagadás, és társaik.
Az érdemi vitában, kisapám, te már régen elvéreztél.
"Utolsó: szerintem itt valóban te vagy az, aki nem tud egy mondatot sem értelmezni, komolyan úgy viselkedsz, mint egy 5 éves"
Aham, nyilván én kezdtem el személyeskedni, fröcskölődni mikor kifogytam az érvekből. Mellesleg te is pontosan ugyanazt csinálod, amit a haverod, mitől is vagy te különb?
"de az a legdurvább, hogy órák óta kommentelgetsz és még mindig nem tűnik fel ez neked."
Mi ezen a durva? A GYK mindenkié. Akkor kommentelek, és oda, ahova jólesik.
"Ez van, mikor 1 napja egyetemista valaki, de azt hiszi, hogy most ettől intelligens lett"
3 éve vagyok egyetemista, de ez téged ne zavarjon, püföld csak tovább azt a szalmabábot!
"És ennyi idő alatt sem tanultál meg szöveget értelmezni? Elég gáz. Mi lenne, ha fognád magad és visszagörgetnél, elvolasnád mégegyszer miket írtunk, utána néznél és elszégyelnéd magad?"
Előbb tegyél szert érdemi vitakultúrára, majd utána kérjed számon mások szövegértelmezését, okies?
Neked szerencsére nem kell elszégyellned magad, a mai mosléktársadalom pont azt díjazza, minél hülyébb valaki. Nem véletlen, hogy azok ajnározzák a honi munkaügyi helyzetet, akik.
"Neked muszáj mindent elismételni, amit mondok? Önálló gondolatod nincs?"
Idézlek, nem pedig elismétellek. Ha nem tudod a kettő közti különbséget, akkor szerintem inkább hallgass.
"de azért még mindig nem voltal képes visszaolvasni, talán még saját magadat is megnevettednéd"
Mit olvassak vissza? Nem értesz velem egyet, kreáltál egy nemlétező problémát, és most arra hivatkozva püfölöd a szalmabábot nagy bőszen. És még neked áll feljebb, ha kiröhöglek. Hát nó komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!