Mi bánt most? Teljesen mindegy milyen pontosan írod le a problémád, mások akkor sem értenek meg?
Remélem, hogy nem termékajánlat, MLM-, és társai lesz a vége...
1, A jelenlegi munkahelyemen az élet hasonlít egy brazil szappanoperához, ahol az ármánykodás megy egymással szemben. Én ebből ki szeretnék lépni, vagy legalább megtanulni felvértezni magamat ez ellen;
2, Van egy pár képzésen megszerzett ismeretem, amit hasznosítani szeretnék, de nincs önbizalmam elindulni;
3, Szeretnék találni egy barátnőt.
Évek óta tartó barátságomat kell átértékelnem, esetleg véget vetnem neki. Kiderült, hogy nem ismertem jól az illetőt, hazudott nekem, manipulált, és alkalomadtán ki is használt. Én meg túl naiv voltam, vagy nem voltam elég jó emberismerő. Elfogultság miatt nem ítéltem meg bizonyos tetteit jól, de most annyira messzire ment a hazudozásban, hogy lehullott a lepel. H**lyének érzem magam, hogy eddig meg tudott etetni, meg persze sajnálom, és szomorú vagyok, amiért az a barátság, amit én beképzeltem, nem létezik.
Fogalmam sincs, hogy hogyan tehetett ilyet, és hogy miért érdemeltem én ezt. Rosszul érzem magam, átvertnek, magányosnak. nagyon nagy csalódás, hogy kvázi tényleg nem tudod, kitől mire számíts.
A gond az, hogy egy helyen dolgozunk, így teljesen nem tudom vele megszakítani a kapcsolatot, minden nap emlékeztetve leszek arra, hogy mennyire megszívatott. Remélem, idővel ez enyhül majd.
Nincs párkapcsolatom 3 éve, ami magányossá tesz.
Ja es 150.000ret keresek és még anyámékkal élek és próbálok mindig félre tenni, de eszembe jut hogy mi lesz ha meghalnak es egyedül maradok. Nem akarok utcára kerülni. De épp ezért teszek felre hogy veszhelyzet eseten menni tudjak. :)
Nanana. Azt irta a kerdezo hogy kritika nelkul!😅
9es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!