Van mas is, akibol furcsa erzeseket valt ki, hogy a szules utan a nok intim testreszeirol beszelni teljesen normalis dologga valik?
Én amúgy nem bánom, mert szerintem legyen tisztában egy átlagember azzal, hogy mi mindennel jár egy terhesség/szülés (és a férfiak, is, mert általában ők azok, akiknek fogalmuk sincs a női reprodukciós biológiáról).
Kétségtelen, hogy hihetetlenül bonyolult és alapvetően kellemetlen dologról van szó, és engem lenyűgöz az, hogy a legtöbb esetben az anyák szeretettel gondolnak vissza a szülésükre.
Én mindig is ódzkodtam a terhesség meg a szülés gondolatától, és pl. nekem ezek a dolgok folyamatosan csak megerősítik azt, hogy nem szeretném átélni. Nyilván, mindenki más, akinek a gyerek utáni vágya erősebb, mint az ódzkodás, az természetesen szüljön nyugodtan.
Az ilyesmi dolgokat kibeszélni meg segít feldolgozni, illetve mondjuk egymással megosztani a tapasztalatokat mindig hasznos, akármiről is legyen szó. Eltölt egyfajta bajtársiassággal, illetve segítséghez egy másik szüléshez, ha az egy opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!