Szerintetek mennyire gáz az ha valaki 22 évesen rájön, hogy szakmát tévesztett és ezért belekezd valami teljesen másba?
Előre is bocsánat, ha egy kicsit hosszúra sikerül.
22 éves leszek és van egy szakmám ráépüléssel amire elég sok évet elpazaroltam az életemből, utána leérettségiztem. Megutáltatták velem a szakmát úgy, hogy még egy percet sem dolgoztam benne. Most úgy döntöttem, hogy elvégeznék egy másik szakmát amiben el tudom képzelni a jövőm, viszont így hogy már van egy szakmám csak esti tagozatra jelentkezhetek, de azt mondták, hogy járhatok a nappalisokkal, csak akkor nem jár a tb meg ilyenek. Azért járnék inkább nappalira, mert ők sokkal többet tanulnak. Szerintetek ez mennyire lesz gáz az osztályban? Nem fognak lenézni, ingyenélőnek tartani?
Aki van vagy volt hasonló helyzetben és megosztja velem gondolatait, tapasztalatait annak nagyon köszönöm!
Nem gáz. Szerintem sokan nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének. Meg eleve nincs tapasztalatuk a munka világában sem. Fiatal vagy még. Tanulj, ha van rá lehetőséged.
Az meg nem lesz hátrány, hogy két szakmád van. Lehet, hogy évek múlva lesz olyan lehetőséged, ahol az első szakmádat tudod majd használni.
Sosincs keso, en sem tudtam erettsegi utan eldonteni mihez kezdjek magammal... Most mar tudom es teszek erte :) en is 22 leszek 2 heten belul.
Kivanom, hogy sikeruljon, amit szeretnel!
Nem gáz. 1. szakmám cukrász, de mivel 3 évig csak mosogattam.úgy megutáltam, mint a ...
Pont 22 voltam, amikor kitaláltam, hogy mit szeretnék csinálni, beíratkoztam, felvettek. Kicsit furi volt, hogy az összes osztálytársam 16-17 éves, én meg 22, de legalább tudtam csajozni.:)
Miért lenne gáz?
Egyáltalán nem az, én most 21 évesen jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!