Miért nem figyelnek oda magukra az emberek jobban és miért kell magukat ennyire elhanyagolniuk?
Budapest:
1. Azt látom, hogy reggel-délután-este az emberek nagyrésze rohan, siet, holott a tömegközlekedési eszközök nagyrésze 3-5 percenként jár. Ha időben felkel, elkészül mindennel, akkor utána bőven elérné a korábbi járatokat is. Aztán izzadtan, loholva beesik a munkahelyére, garantálva a reggeli stresszt.
2. Rohanunk haza munka után. Én szép lassan elpakolok, kijelentkezek a gépből, még mosdó, arcmosás, dezodor-parfüm, szájspray, nem tart tovább 10 percnél. Sokan meg izzadtan, büdösen, visszataszítóan utaznak, pedig mindenkinek adnia kéne magára.
3. Olcsó kaják. Cigire, sörre, szemét kajára és pizzára nem sok költeni, de megvenni a néhányszáz forinttal drágább, jobb minőségű kenyeret, felvágottakat, húsokat, vagy venni zöldségeket és gyümölcsöket már túl sok.
4. Sport - Erre nincs mentség, miért nem járnak napi szinten sportolni az emberek? 8 óra munka után az irodából hazamenve mindenkinek kellene, hogy legyen erre energiája.
30-as nagyon nagy poèn,làtszik mennyit értesz a testépítéshez,meg egészséges táplálkozàdshoz,ki van mèrve a kaja adagom pontosan időben kell ennem,napi 6 teljeskörű étkezés.
29-es személyisègfejlesztő könyveket olvasok van mentorom aki mondja mikor mit ad házikat plusz a német is ott van,jah meg a szakmai dolgok kutatása olvasás,gyakorlás.
Gondoltam kapok 0%-t mert a kifogásokra rácáfoltam amiket itt nyomattok sokan.
Mentor meg házi feladat. :D :D
LOL :D
34 ez egy klub keretein belül megy,részt veszek egy egy èves programban ahol fel kell dolgoznom adott könyvnek a fejezetét,ha elakadàsom van akkor mentorom segít,plusz mindennapos feladatok vannak,amiket meg kell csinàlni.
Mellette mivel németül is tanulok ott is vannak feladatok gyakorolni is kell,írásban szóban.
Sajnálom, ez még mindig egy hatalmas LOL. :D
Amúgy kösz, de jól megy az életem az aktuális kormánytól függetlenül, mindenféle könyvek, mentorok és házik nélkül is.
Emberek, élethosszig tartó tanulás van. Miért nézitek azt le, aki tanul, fejlődni akar? Attól, mert ti ezt nem teszitek, attól még nem kéne kigúnyolni azt, aki jobbá akarja tenni a saját életét.
Ti teljesen, 100%-ban, elégedettek vagytok a mostani életekkel, viselkedésetekkel? Teljesen hibátlanok vagytok? Ezt kétlem. Miért nem akarjátok például a hibáitokat kijavítani és megváltozni, hogy jobb emberek legyetek?
"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz
De az önfejlesztés nem azt jelenti, hogy elolvasok egy könyvet és összefoglalom. Azt olvasónaplónak hívják. Az önfejlesztés specifikus és a gyakorlatba kell áthelyezni, nem felelni belőle a tanár bácsinak.
Példa: nekem probléma, hogy szívemre veszem, ha itt az oldalon beszólnak, és mindenáron meg akarom győzni a másikat az igazamról. Aztán egyszer elolvastam egy egyoldalas, neten talált szöveget arról, hogy ezt el kell engedni, ahogy az én véleményem nem fog megváltozni, úgy a másiké sem, semmi közöm ahhoz, ki mit gondol rólam, stb. Ezek után lefeküdtem, bámultam a plafont és egy fél órát emésztgettem ezt magamban, beszélgettem magammal erről. És azóta próbálok változtatni a viselkedésemen. Laposföld hívővel nem állok le vitatkozni, mert nem tudom meggyőzni az igazamról, pedig fú, mennyire akarom. De nagy levegőt veszek és kilépek a konfliktusból.
Ezt csak azért mondom, mert hiába csinálod a napi leckéket önfejlesztésből, ez egyáltalán nem jön le abból, ahogy itt másokra reagálsz.
Tényleg kérdező? Hogy te mennyire okos vagy! Csak el ne süljön az a nagy fejed!
Az igénytelenséggel sem értek egyet. Mondjuk aki 16 órát lenyomott egy építkezésen, annak sem kedve, sem lehetősége nincsen tisztálkodni, mielőtt felszáll a buszra, metróra, tököm tudja, mire. Nem mindenki ül légkondis irodában. Speciel én 12 órákat dolgozok, amikor te azt a hatalmas nagy agyadat éjszaka pihenteted, vagyis alszol, a többivel együtt. Egy átrohangált nap után örülök, ha hazajutok, nem még hogy fújjak a pofámba szájprayt. A nettó igénytelenség az más, de hogy valaki melóból jön, az szerintem érthető.
A kajálás meg: Te azt el tudod képzelni, hogy valaminek nincsen például ebédszünete? Nekem nincs. Munkaközim sincs. Van, mikor reggel fél 6-kor bejövök és úgy viszem haza a kajám délután 6-kor! Bolt sincsen. De látom, hogy a fellegekben járó Pestiek táborát erősíted. Nem mondom meg, hogy hol dolgozok, mert nem kelthetem a munkáltatóm rossz hírét, lol...
Sportolni meg sem erőm, sem kedvem nincsen, mikor például 3 éjszakát nyomok egyhuzamban, gondolom TE az el SEM tudod képzelni, milyen. Ráadásul szükségem sincs rá, mert vaságyastól vagyok 55 kiló kb.
De nem is tépem tovább a szám, mert felbaszta az agyam a stílusod, te budapesti irodahuszár...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!