Volt már hasonló élményetek, mint pl. : emberrablás? (Többi lent)
Hát velem majdnem volt... Tudom, valószínűleg már nem akuális, de ha még érdekel: tessék.
Sötétben kellett hazamennem egy egyetemi órám után az albérletembe, és egyszer csak azt vettem észre, hogy két ember követ.
Én most is, és előtte is üldözési mániában szenvedek/szenvedtem, szóval kétszer jobbra fordultam, hogy lássam, tényleg engem követnek-e, és igen. Végig mögöttem voltak.
Egyedül voltam, kb. semmi cuccal, viszont iszonyú nagy adrenaillökettel. Nem volt a közelben rendőrség, tűzoltók, mentők, senki, akihez odarohanhattam volna. Nagyon féltem, de aztán eszembe jutott, amiket egészen addig olvasgattam: ne haza menj, hanem forgalmas utakra, rendőrségre + hazakíséőtelefon.
Valahogy, nagyon nehezen kijutottam valami főútra, és leintettem egy taxit, az egyik férfi meg telefonálni kezdett, na, akor azt hittem elájulok, de 'csak' hívtak maguknak egy kocsit, és azzal elhúztak, de előte ÚGY nézett rám....
Őszintén szólva nagyon ijesztő. Utána négy hónapg jártam pszichológushoz, aztán elköltöztem egy másik kontinensre, már csak látogatni járok haza, és most jelenleg ügyvédként dolgozok, és munkákodok a paranoiám legyőzésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!