Tényleg érezni azt, ha figyelnek bennünket? Mi más magyarázat lehet erre?
Én észre szoktam venni ha figyelnek.
Nem tudom mi ez, sztem mindenkiben megvan.
Pár éve láttam egy dokumentum filmet angolul, valamelyik egyetemen kísérletezgetnek és az a helyzet, hogy ez korántsem természetfeletti, vagy 6. érzék, pusztán egy olyan bonyolult dolog, amit még nem értünk teljesen...
Az agyunk elektromossággal működik, mint ilyen elektromos tereket is hoz létre, az emberek agyai pedig elenyésző mértékben, de hatással vannak egymásra... világszerte tettek ki olyan mérőberendezéseket, amik ezeket a rettenetesen csekély elektromos mezőket mérik, az olyan természeti katasztrófák, vagy brutális terrortámadásoknál, mint szeptember 11, nagy földrengések, körkörösen terjedve az egész világon felfokozódik, izgalomba jön egy minimálisan mindenki...
Tudjuk, hogy egyes madarak a föld mágneses mezejével tájékozódnak, miért ne lenne lehetséges, hogy beleszugeráljuk egymásba ha a másikat figyeljük... nekem is van rengeteg hasonló élményem... pl mikor szinte minden nap mielőtt feleségem bedugná a zárba a kulcsát, és addig nem hallom, hogy ittvan, jön egy kéztetés, hogy most kell kikapcsolnom a játékot.
És ez nagyon sokszor megtörténik és nem, nem mindennap ugyanakkor jön haza... 5-8közt totál random időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!