Szerintetek erre mi lehet a magyarázat? Vagy megőrültem? Esetleg alvajáró vagyok?
Velem is történt egyszer egy ilyen elég beteg doloh. Egy éjszaka hirtelen felébredtem. Feküdtem, és a falat bámultam. A húgom szólongatott, folyamatosan a nevemet mondta elnyújtva. Mozdulatlanul és némán feküdtem, nem tudom, hogy még tudtam-e volna szólalni/mozdulni, ha akartam volna, de nem próbáltam meg. Úgy voltam vele, hogy ha nem reagálok rá, abbahagyja - de nem ez történt. Kitartóan szólongatott. Még feküdtem ott egy kis ideig, aztán felültem, és ezzel egyidőben ráordítottam, hogy "Mit akarsz már??". Erre felriadt, és döbbenten nézett rám. Kiderült, hogy mialatt én úgy hallottam, hogy a nevemet mondogatja, végig aludt, és én ébresztettem fel azzal, hogy rákiáltottam.
Most erre mit lehet mondani? Igen, begolyóztunk. :'D
Az teljesen normális,hogy néha az ember nem emlékszik dolgokra,melyeket éjszaka tett :D
Egyszer,mikor kicsi voltam,este a saját szobámban aludtam el,de reggel már a szomszéd szoba padlóján voltam egy takaróval.Ugyanazon az éjszakán anyám szobájába bementem és halkan azt ismételgettem,hogy hugyoznom kell,majd elmentem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!