Barátság és bizalom csak a mesében létezik? Én nem hiszek ezekben.
Csak magára számíthat az ember. Minek kellene barát? Azért, hogy elmondhasd, neked vannak?! Ez hülyeség. Nekem sincsenek. És szuper jól megvagyok.
19/F
Én nem.Szar az élet magányosan,folyton unatkozok,nincs semmi szociális életem.
De nem tudok barátokat szerezni.
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Sok barátom van, a legrégebbivel 12 éve ismerjük egymást. Mindig beszélhetünk egymásnak bármiről, jobbnál jobb programokra hívjuk el egymást, vagy akár pár viccel jobb kedvre derítjük a másikat. Létezik igaz barátság, sok ilyet ismerek, és szerencsésnek tartom magam, hogy nekem is vannak igaz és szeretet teljes barátaim.
Ugyanúgy bízom bennük, akárcsak a szüleimben és a tanáraimban. Sose adtak okot az ellenkezőjére.
Barátok és bizalom nélkül magányos élet vár az emberre, és csak kevesen tudják azt jól megélni.
18/L
De jó neked....Úgy látszik csak engem rühell mindenki
Akkor magányos maradsz.
Ha nem bízol másokban, ők sem fognak benned. Ha te nem keresel másokat, ők sem fognak téged.
Ha ennyire rádnyomta a bélyegét egy volt árulás, akkor nem ártana beszélned egy pszichológussal. Ugyanis nem mindenki ugyanolyan.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!