Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik az "öribari"?

Létezik az "öribari"?

Figyelt kérdés

Van olyan barátod akiért bármit megtennél? Ő ezt viszonozná? Létezik ez egyáltalán?!

Még nem találtam meg az öribarimat xĐ Szerintem nem létezik... Valami mindig közbeszól. Inkább csak haverok vagyunk mint barátok. A legtöbb barátság körülöttem csak látszat. Facebookon (meg néha személyesen is) látni, hogy vannak ilyen barátságok, de ez valóságban szerintem nem fordul elő... Most nem az, hogy nem vitatkoznak...de biztos nincs ilyen.

Én már nem is keresem, kb. 10 évig élek még... arra a kis időre meg már mindegy!

2012. nov. 29. 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:

El kell, hogy keserítselek, de sajnos én azt tapasztalom, hogy ilyen nem létezik. Nemrég legjobb barátom azzal vádolt meg, hogy követtem egyik este őt, ez nekem nagyon rosszul esett, hogy így nem bízik meg bennem. És sajnos már minden barátommal összekaptam hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Vagy pedig a túlsó fél egyik pillanatról a másikra úgy döntött, hogy ő mostantól nem veszi fel a telefont és nem reagál az üzenetekre sem. Szóval örökké tartó barátságok számomra nem léteznek.

Ettől függtlenül van olyan barátom, akiért sokmindent megtennék, és szerintem viszonozná is.

Egyébként miért gondolod azt, hogy 10 év múlva meg fogsz halni?

2012. nov. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!