Van még valaki rajtam kívül akinek nincs barátnője? Nem szerelme, csak igazi öribari!
Szia!
Nekem amióta férjhez mentem, fokozatosan lemorzsolódtak a barátnőim, pláne amikor gyerekeim lettek,(korán mentem férjhez, ők 30 évesen sem tartanak ott), már nagyon kevés közös programunk van, évente 1-2szer találkozunk, kényszeredetten. Nem is látok rá sok esélyt, hogy új barátaim legyenek, pedig olyan jó lenne!
30N
Szerintem ne álltasd magad azzal, hogy így is jó neked, barátokra midnenkinek szüksége van. Nekem még gimiből maradtak meg a barátnőim, 2 más országban, 3 más városban lakik, egy ott, ahol én, mégis megmaradt a barátságunk és meg is fog, az biztos. Próbálj te is nyitottabb lenni és barátokat szerezni, vagy felkersnia reégieket. Modern világban élünk, internet és telfon segítségével is fent lehet tartani barátságokat, néha meglátogatni egymást, együtt nyaralni, stb. Mi így csináljuk.
24/N
Egy cipőben járunk. A kiskori legjobb barátnőmmel holnap lesz, hogy 5 hónapja nem beszéltem. Ő most éli a bulizós korszakát, én meg épp kinőttem belőle, és nem érti meg, hogy jobban szeretek itthon lenni, a párommal. Még magamnak is nehezen ismerem be, hogy borzasztóan hiányzik. Csütörtökön lesz a szülinapon, kíváncsi vagyok eszébe jutok-e, felköszönt-e.
Fej a fejjel, tudom nehéz barátot találni, de Neked is sikerül, és nekem is.
szia:)
nem vagy egyedül...szerintem nagyon sokan vannak így...
nekem még olyan barátaim se nagyon vannak, akik nem "öribarik"...1 barátnőmet mondhatom nagyon jó barátnőnek, csak vele sem érzem már annyira jól magam, és nem is talizunk túl sűrűn, legfőként azért, mert már nem egy suliba járunk...
amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy néha nagyon rossz, hogy nincsenek barátaim, de ha belegondolok, akkor inkább ez legyen, mint sok olyan barátnő, aki csak kihasználna, vagy megbántana, irigykedne, vagy kétszínű lenne:)
próbáld meg te is így nézni ezt a dolgot...persze, ez nem azt jelenti, hogy mondj le a barátnőkről:) hidd el, hogy mjad lesz még barinőd, akivel nagyon jó barátságban lehetsz majd...:)
mert ha pl. az ismerkedéssel nincs problémád, akkor no para:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
utolsó vagyok...az, amit írtál, hogy nem látnak mások szimpinek, míg nem ismernek és sok idő mire összebarátkzol másokkal, na ez tuti rám is:)
nekem ez az ismerkedés is baromi nehéz:S vhogy annyira nehezn nyílok meg, és sokszor alig mondok vmit, mert nem tudom mit mondhatnék, nehogy rosszat kérdezzek, mondjak:(
és ezért már el is könyvelnek kis szótlan lánynak...pedig ha jobban megismernének énis tudok hülyülni, meg minden, csak gátlásos vagyok:(
namindegy, most nemis rólam van szó, csak gondoltam leírom, hogy tényleg nem vagy ezzel egyedül...:)
amúgy az a tanfolyamos dolog nem rossz ötlet ám:) pl. ilyen jóga, vagy amihez kedved van...és hátha kialakul egy jó barátság:)
én mennék ha lenne a közelben, és lenne aki eljönne velemmmm, de hát nálam már ez is gond:D
biztosan találsz majd jó barátnőt, türelem...:)
pusziiiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!