Van még valaki rajtam kívül akinek nincs barátnője? Nem szerelme, csak igazi öribari!
Én 34 vagyok, és mióta komoly kapcsolatom lett, ill. házasság belőle (összesen 3 éve), elmaradtak a barátok, akik amúgy sem voltak sokan. Egyik külföldre ment, a másik nem bírta elviselni, hogy az én párom jobban megbecsül engem, mint az övé őt, és ejtett. :( A harmadikkal pedig lassanként ritkultak a találkozások, már kb. január óta nem láttam. Bulizni pedig régen sem buliztam.
Kb. fél év múlva babát is tervezünk, amitől eléggé para van. Jó lenne hasonló lányokkal ismerkedni.
Egy időre láthatóvá teszem az elérhetőségemet, hátha... :)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nekem 25-26 évesen még könnyen sikerült barátokat találni (a fenti 3-ból kettőt, a harmadikat egyetemen "szedtem össze"). Azóta csak suliban és munkahelyen barátkoztam, de abból csak munkahelyi "kapcsolat" lett, bár eléggé intim dolgokról is tudunk beszélgetni. De az mégse olyan, mert pl. hétvégén nem kommunikálunk, max. sms, ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!