Szercsi Lávcsi puszcsi, Nem viszlát, öribari. Nem idegesítenek az ilyen dumák? :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 18:29
1/20 anonim válasza:
mi az a nem viszlát? ezt nem hallotam még. Amúgy idegesítő az aki így beszél, de most mit tudsz vele csinálni...le kell szarni, ő dolga
2/20 anonim válasza:
ja, én ettől olyan depi vagyok, hogy mingyá öngyi!
3/20 anonim válasza:
de marha idegesítő, már én is fel akartam dobni kérdésnek...:) az ilyennek szét tudnám verni a fejét, hogy nem tanult meg magyarul
4/20 anonim válasza:
Ezcsi nagycsi idegescsi!
Nemcsi szercsi ígycsi beszcsi!
Fejtsétek meg mit írtam! xD "Azok" kedvéért!:)
Egyébként utálom ezt a beszédet
5/20 anonim válasza:
18:39-esnek: ja én is.
előző voltam :D
6/20 anonim válasza:
Engem is nagyon! :S nde mit tudunk vele csinálni? sajnos ugy beszél ahogy akar :/
20f
7/20 A kérdező kommentje:
18:42 nagyon jó vagy xD amúgy az ilyeneket szájba vágnám...:@ rohadtul idegesít:D de igazad utolsó nem tudunk semmit sem tenni..
2010. márc. 18. 19:20
9/20 anonim válasza:
ezért most örcsi-harcsi leszcsi. hogy goncsiztad, hogy így beszcsizel? énkét leszólcsizod? mi a bajcsid? inkább dumcsizzuk meg? én mindenkit szercsipuszcsiláwcsi.
asztaku.rva' xD ezt én írtam? :D
10/20 anonim válasza:
Rühellem ezt a nyelvet fúj! Egyszerűen idegesít. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!