Gólyatáborba megyek, mire számíthatok a leírtak alapján? Könyörgöm, olvassátok végig, mégha hosszú is
Mindenki így érez, ne aggódj. 9. végére már megbeszéltük az osztálytársaimmal mindent amit gólyatáborban éreztünk, gondoltunk egymásról stb. És mindenki beismerte hogy rohadtul félt nehogy rossz benyomást tegyen a leendő osztálytársaira.
Én csak annyit mondok, nagyjából add magad, de ha az alapszemélyiségedhez hozzátartozik a bunkóság/szókimondóság/egoizmus (mert én ilyen vagyok) nyomd el magadban ezeket, és légy nagyon nagyon kedves, különben már egy hét után hallani fogod hogy a hátad mögött ez és ez azt mondtam rólad hogy egy beképzelt p*na vagy. Igaz, azzal hogy nem csak a jó oldalamat mutattam meg, kiszűrtem néhány embert a potenciális baráti körömből, aminek így utólag nagyon örülök, mert a legtöbben közülük nagyon hamis emberek, akik hamar ítélkeznek.
De a lényeg tényleg az, hogy legyél kedves és segítőkész (ne nagyon feltűnő).
#11 vagyok
Azt se felejtsd el hogy ez NEM olyan mint az általános. Az egy rémálom volt sok embernek, lehet te is köztük vagy. Hidd el, itt mindenki sokkal kedvesebb, mivel nekik is voltak negatív élményeik az iskolai beilleszkedéssel, hierarchiával kapcsolatban, nem mernek szekálni másokat, túlságosan azzal lesznek elfoglalva hogy a saját személyiségüket előnyösen bemutassák. Középiskolára a legtöbb ember kinövi az ilyen kiközösítősdi-féle gyerekességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!