Gólyatáborba megyek, gáz lenne ha csak hosszú nadrágban / farmerban lennék?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy nem szeretem a rövidnadrágokat, inkább hosszú farmer párti vagyok, csak hosszú farmerem van, és ugye most lesz a gólyatábor, és félek hogy csak én leszek egyedül hosszú nadrágban. Emiatt nem cikizhetnek, vagy valami? Bár gondolom az értelmi szintjük nem olyan alacsony hogy cikiznének emiatt, csak kicsit frusztrál ez a dolog. Egyébként fiú vagyok.2016. aug. 30. 21:56
1/7 anonim válasza:
Gondolom gimis gólyatábor.
Nem hinném, hogy cikiznének amúgy. 15 évesen azért ennél több esze van az embereknek :) (Remélem!)
Ha vígasztal: én is abban voltam végig, anno 5 éve, lányként és senkinek fel sem tűnt, nemhogy cikiztek volna.. :D Szóval nyugi.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyetemes gólyatáborról van szó.
2016. aug. 30. 22:01
3/7 anonim válasza:
Lehet megkérdezik, hogy nincs-e meleged, de azon kívül nem éppen azzal foglalkozik egyetemen az ember, hogy haver rajtad miért csak hosszú nadrág van. Ez már felnőttek világa részben, így nem nagyon van cikizés se.
4/7 anonim válasza:
Ez meglepett, akkor. Nem gondoltam, hogy kvázi felnőtt embereknek ilyen piszlicsáré problémái vannak a gólyatáborral kapcsolatban :D
Chill. Egyetemes gólyatáborban is cska hosszúban voltam, és ott se vette észre senki!
Jó szórakozást! ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát jó, igazából annyira nem érdekel, nekem legalább van egy jó stílusom, míg más felvett magára egy 500 ft-os ázsiás rövidnadrágot. #joke :D
2016. aug. 30. 22:07
6/7 anonim válasza:
Ne legyen ekkora arcod, senki nem tűri meg az egyetemen az ilyet és túl népszerű sem leszel. Ajánlatos visszavenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Látom a szarkazmus nem ment át..sajnálom.
2016. aug. 31. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!