Most zajlott le a felvételi időszak. A barátom alapjáraton hülyéskedős típus, a tanárokat lekur*anyázza a hátuk mögött, órán nem figyel, a telefonján játszik. Erre most kiderült hogy bekerült egy neves belvárosi gimibe, ahova engem nem vettek fe, pedig mondanom se kell hogy nem vagyok egy rossz tanuló. Most nem csak irigy vagyok rá, hanem dühös is, mivel egész végig "titkolta" hogy ő készült a felvételire. Végig úgy csinált mint aki leszarja, ezzel engem is átvert, én se tanultam. Most meg itt vagyunk....félre ne értsetek, engem is felvettek egy jó gimibe csak na....
2019. márc. 31. 19:37
1/5 Noblesse Oblige válasza:
Hát... igazából csak magadra lehetsz mérges. Ha azért ugrottál kútba mert ő is.
2019. márc. 31. 19:44
2/5 anonim válasza:
Hogy lehetsz 14 évesen annyira gyöpös, hogy a barátod miatt nem tanultál a felvételire?
Barátod azért így viselkedik, mert szégyenlös és megpróbál egy másik arc mögé bújni. Ez jól be is jön, még a legjobb barátja sem ismeri fel, hogy bizony ö is fél dolgoktól.
Na most mivel félt, nem merte elmondani, hogy bizony ö készül egy jó gimnáziumba. Ha nem jön össze neki, akkor senki nem tudja meg, ha meg össze jön mindenki rácsodálkozik.
2019. márc. 31. 19:46
3/5 anonim válasza:
Ezt te ba**tad el, ő semmit sem tett. Ha ő a kútbe ugrik és azt mondja, hogy nem visz kötelet (de titokban visz) erre te sem viszel akkor nem az ő hibája, hogy te halott vagy ő meg nem.
2019. márc. 31. 19:46
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van. Ezentúl én is felveszem az "álarcot", ez meg jó tanulópénz volt. Szerencsére en sem ba*tam el annyira a felvételit, bár utólag kiderült hogy a szüleim is közrejátszottak benne....
2019. márc. 31. 19:55
5/5 anonim válasza:
Nem köteles beszámolni minden tettéről. Ráadásul ne haragudj, de nagyon gyerekes hozzáállás volt az, hogy azért mert ő nem te sem tanulsz. Itt az eredménye. Ne másokhoz igazodj, hanem saját magadhoz. Legyenek önálló dolgaid, nem kell mindent megosztani.
Azt nem kérdezted meg, hogy miért nem mondta el? Lehet valami olyannal bántottad meg régebbről, amiről nem is sejtenéd, hogy neki fájt és így "bosszúlta meg"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!