Irigy vagyok a legjobb barátomra?
Sziasztok. 20 éves srác vagyok. A legjobb barátom is olyan idős mint én, és általános iskola első osztálya óta ismerem.
Viszont úgy, gondolom, hogy lehagyott és nekem nem "szólt". Mindig is én voltam a komolyabb ő pedig a bolondosabb, gyerekesebb típus. Persze engem is néha magával tudott rántani.
Másod éves egyetemisták vagyunk. Én angolt tanulok... ő pedig egy gazdasági szakot végez, nem is akár milyet. Jobb tanuló volt mindig is nálam.
Csakhogy úgy érzem megkomolyodott. Lehagyott magasságban, testalkatilag is erősebb lett. Mostanában már semmi hülyéskedés. Sőt legalább 1 éve... Suli mellett dolgozik, vett egy autót 3 millióért (gondolom szülei segítettek neki) és van 1 éve barátnője. Mellesleg az ő hobbija, hogy politikát olvas, és a gazdaságot tanulmányozza, főleg a munkaerő-hiányt és a kivándorlást. Ő is külföldön szeretne élni. Az ilyen alap dolgokat nem részletezem, hogy divatos, márkás dolgokban jár stb...
És itt vagyok én. Nincs hobbim, gépezni szoktam ha hazaérek vagy angolozok. Soha nem dolgoztam még, semmilyen formában. Se diákmunka, semmi... Azt sem tudom mi szeretnék lenni. Nincs sajnos barátnőm, se kocsim. És még divatos se vagyok. Csak olyan basic stílusom van.
Szeretnék olyan lenni mint ő. Elfogadnám az életét. Ez irigységnek számít? Hol hagyott le? Mit tegyek hogy én is felnőjek? Egy nagy szerencsétlenségnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!