Bosszús vagyok a volt legjobb barátomra, mit tegyek ellene?
Ezt a depressziot te okztad magadnak.
Egyebkent te jóvá akartad tenni a hibadat,ö meg nem . Ennyi, lépj túl rajta.
Sok ilyen lesz még.
Istenem... Te hibáztál. Nem tudom, mi volt a hibád, de mindenkinek vannak gyenge pontjai, illetve minden dolog máshogy érinti az embereket. Valószínűleg nagyon rosszul esett a barátodnak, ezért szakította meg veled a kapcsolatot. Biztos, hogy neki is rossz volt, talán csalódott benned, és azt gondolta, hogy rossz emberrel barátkozott eddig. Ne vedd bántásnak, nyilván nem ismerlek, magamból indulok ki (tehát hogy én mit éreznék) Ne őt hibáztasd mindenért. Lépj túl, hagyd békén, az élet túl rövid, hogy olyan emberekre pazarold, akik nem akarnak tudomást venni rólad. Minden jót pajti! :D:)
24F
“Psziológúshoz járok, meg néha megyünk a pszihiáterhez”
“miatta vagyok psziológúsnál és pszihiáternél”
A keresett szavak PSZICHOLÓGUS és PSZICHIÁTER. És ha legközelebb az utóbbinál leszel, mesélj neki a dührohamaidról, váltsatok gyógyszert. Neked valami komoly bajod van.
#3: Csak az a gond, hogy miatta folyton hibáztattam magam, azt gondoltam magamról, hogy egy söpredék vagyok, akinek nem lehet barátai.
#4: Remélem ez a legnagyobb problémád, hogy rosszul írtam le két szót, gondolom te sose hibázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!