Éreztétek már úgy, hogy ha lennének “jobb” barátaitok, nem is lógnátok a mostaniakkal? 😞
Szerintem mi csak igy ősszeverbuválódtunk,de sose voltunk egy hullámhosszon,sose éreztem hogy mi tényleg olyan jó csapat lennénk,mint amit sokszor hangoztatnak
Mit tegyek? Rajtuk kívül nincsenek barátaim
Ja, most is ez van.
Együtt lógunk, mert nincs nagyon más, de igazából ha két külön baráti csoportba tartoznánk az biztos, hogy gyűlölnénk egymást.
Nincs olyan nap amikor ne akarnám képen vágni, de azért maradunk így.
Ugyanez. Kényszerből ülünk egymás mellé, de amióta néhányszor levegőnek néztek a szemetek annak ellenére, hogy én mindig hívtam őket, azóta csak szánalomból köszönök egy halkat, vagy ha csoportban állnak egy helyen, akkor kicsit hangosabban.
Nekem nem mellének ilyen bunkók, akik élőben jófejkednek egymás el ott, de amikor nincs ott valaki, akkor fikázzák. Aki normális, azzal továbbra én is az vagyok, de jó hogy lehet válogatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!