Lányok, nektek vannak meleg barátaitok, ismerőseitek?
Én nem a szexuális preferenciáik szerint válogatom meg a barátaimat.
Vannak heteroszexuális és homoszexuáis barátaim is, mivel egyikükkel sem áll szándékomban szexelni, így nem érdekel, hogy ők kivel szexelnek... más emberek véleménye sem érdekel.
Az érdekel, hogy ők - szexuális preferenciától függetlenül - jó emberek, jól érezzük magunkat egymás társaságában, és képesek vagyunk áldozatokat is hozni egymásért, ha kell.
A szexuális választásaik meg rájuk, meg a partnerükre, meg Istenre tartoznak.
Egy barátom van akivel gimis koromban ismerkedtem meg, nagyon jóban voltunk csak elköltözött és azóta meg már külföldön laknak a párjával. A pasija így ismerős szinten van meg, amúgy én nem kedvelem (igazából mindig furcsálltam hogy a barátom hogy tud vele lenni, szerintem egyáltalán nem jó fej az a srác, no de nem is nekem kell vele élni).
Rajtuk kívül egy csoporttársam volt meleg de ő csak felületes ismerős volt, meg a kolinkban egy srác de őt is csak köszönés szinten ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!