Lányok, vallotta be már nektek valaki, hogy meleg? Mit mondott? Hogyan fogadtátok?
Egy haverom nem bevallotta, hanem konkrétan látszott rajta, és nem is tagadta.
Egy barátnőm azt vallotta be, hogy át akarja műttetni magát férfivá. Nem lepődtem meg rajta, mindig is férfiasan viselkedett.
Egy másik haverom meg nőnek akarta műttetni magát, a következő meg biszex, azt mondta el. Ezeken sem lepődtem meg, akkor már annyira edzett voltam :D
Meg ugye van a többi, akiket nem személyesen ismerek, csak a lánya, a fia, a testvére...már meg sem lepődök ha valakiről valami "más" szexuális beállítottság derül ki...
Itt válaszolok...
Ugyan úgy viszonyultam/viszonyulok hozzájuk azóta is. Semmi változás.
Igen,nekem a legjobb baratom.
Mar valahonnan sejtette,hogy sejtem,es egyszer atjott hozzam,mert mondtam neki,hogy kerdezni szeretnek valamit.Enis izgultam(mert most ha nem meleg es yet kerdezek lehet rosszul esett volna neki) meg o is nagyon idegesnek tunt.
Csak szimplan annyjt akartam kerdezni tole a beszelgetes elejen,hogy "ideadod a taviranyitot?"
igy nezett ki,sosem felejtem el:
en:Dani hallod.....(...)
Dani:IGEN MELEG VAGYOK!!!!!!4444!!!!!!!!!!!
ezutan kb 3perc csend volt,aztan halkan mondtam,hogy amugy csak a taviranyitot akartam elkerni...ezutan nagyon nagyot nevettunk,megbeszeltuk az egeszet.
a legeslegjobb baratom es felolem lehet barmilyen,en akkoris nagyon szeretni fogom es elfogadom ahogy van.
20/L
Igen, és én is másoknak (leszbikus vagyok).
Akik nekem vallottak, nem változtak meg a szememben, mert a szexuális vonzalom vagy genderorientáció nem változtat semmit azon, ki milyen ember (transzneműséget is vallottak már be nekem, azért tértem ki erre).
Minden infót bizalmasan kezeltem.
Engem is hasonló jóindulattal és bizalommal fogadtak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!