Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek ha a barátaito...

Ti mit tennétek ha a barátaitok elfelejtenék a születésnapod?

Figyelt kérdés

2019. jan. 10. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, nekem ezért van kint Facebookon mert biztos vagyok benne hogy elfelejtenék. Esetleg az évszak meglenne nekik, de a dátum aligha.
2019. jan. 10. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, sose tartottam fontosnak, hogy felköszöntsenek. Én is csak nagyon kevés ember szülinapját tudom fejből és előfordult már, hogy aznap annyi minden mással foglalkoztam, hogy egyszerűen kiment a fejemből.
2019. jan. 10. 18:56
 3/13 Metionin ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nem igazán reklámozom a születésnapomat, nálunk ez sosem volt ilyen nagy dolog. A barátaim nagy része nem is tudja, van aki már megkérdezte de mivel nem tudnak hozzá társítani eseményt (pl. buli vagy fészbúk nem írja ki) el is felejtik.
2019. jan. 10. 19:01
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem elfelejtették anno, vártam őket, rosszul esett
2019. jan. 10. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden évben elfelejtik. Régebben még rosszul esett, de most már nem érdekel. Én sem köszöntöm fel őket az ő szülinapjukon. 20l
2019. jan. 10. 19:25
 6/13 anonim ***** válasza:
sosem tartottam, ahogyan ők sem :D
2019. jan. 10. 19:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem nincs kint facebookon, ezért nem is sértődöm meg, honnan is tudhatná. Egy kezemen meg tudom számolni, ki az, aki figyelmeztetés nélkül is tudja a dátumot.

De ha nem köszöntene senki, az sem nagyon érdekelne, mert a születésnapomkor elvonulok egymagam, tehát mindegy is.

2019. jan. 10. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem is elfelejtették tavaly. Sőt...

Akkor borzasztó rosszul esett.

Most már nem érdekel. Cserébe én sem emlékszem senki szülinapjára.

Nem érdekel többet. :)

2019. jan. 10. 20:13
 9/13 October15 ***** válasza:
Semmit. :D Én azon akadok ki ha valaki azért írogat mert hát a fb kidobta, hogy születésnapom van..
2019. jan. 10. 23:12
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

Nem igazi baratok.

Hanyagolnam oket.

2019. jan. 13. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!