Ti mit tennétek ha a barátaitok elfelejtenék a születésnapod?
Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 18:49
1/13 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem ezért van kint Facebookon mert biztos vagyok benne hogy elfelejtenék. Esetleg az évszak meglenne nekik, de a dátum aligha.
2/13 anonim válasza:
Semmit, sose tartottam fontosnak, hogy felköszöntsenek. Én is csak nagyon kevés ember szülinapját tudom fejből és előfordult már, hogy aznap annyi minden mással foglalkoztam, hogy egyszerűen kiment a fejemből.
3/13 Metionin válasza:
Őszintén szólva nem igazán reklámozom a születésnapomat, nálunk ez sosem volt ilyen nagy dolog. A barátaim nagy része nem is tudja, van aki már megkérdezte de mivel nem tudnak hozzá társítani eseményt (pl. buli vagy fészbúk nem írja ki) el is felejtik.
4/13 anonim válasza:
nekem elfelejtették anno, vártam őket, rosszul esett
5/13 anonim válasza:
Nekem minden évben elfelejtik. Régebben még rosszul esett, de most már nem érdekel. Én sem köszöntöm fel őket az ő szülinapjukon. 20l
6/13 anonim válasza:
sosem tartottam, ahogyan ők sem :D
7/13 anonim válasza:
Nekem nincs kint facebookon, ezért nem is sértődöm meg, honnan is tudhatná. Egy kezemen meg tudom számolni, ki az, aki figyelmeztetés nélkül is tudja a dátumot.
De ha nem köszöntene senki, az sem nagyon érdekelne, mert a születésnapomkor elvonulok egymagam, tehát mindegy is.
8/13 anonim válasza:
Nekem is elfelejtették tavaly. Sőt...
Akkor borzasztó rosszul esett.
Most már nem érdekel. Cserébe én sem emlékszem senki szülinapjára.
Nem érdekel többet. :)
9/13 October15 válasza:
Semmit. :D Én azon akadok ki ha valaki azért írogat mert hát a fb kidobta, hogy születésnapom van..
10/13 anonim válasza:
Nem igazi baratok.
Hanyagolnam oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!