Ti mit tennétek ha a barátaitok elfelejtenék a születésnapod?
Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 18:49
11/13 anonim válasza:
Nekem egyszer pár évvel ezelőtt a saját családom felejtette el + a névnapom is. Csak a barátaim emlékeztek rá. A kínos a dologban az volt, hogy van egy ikertesóm és neki vettek ajándékot és tortát is. Nekem meg annyit nem bírtak aznap reggel odavakkantani abban az évben, hogy "Boldogat". Még az ecsetkészletem is elvették és kényszerítettek, hogy adjam a tesómnak, mint szülinapi ajándék, mert szeret festeni.
12/13 anonim válasza:
Engem Facebookon felköszöntöttek, de nekem az nem jelent sokat. De vártam, hogy legyen egy meglepetés buli, mint másoknak. De semmi. Ajándékot se kaptam, mint másoknak mikor vettünk. Nagyon rosszul esett, mert nekem a szülinap is egy nagyobb dolog. Pláne, hogy most lettem XX.
13/13 anonim válasza:
Semmit, én is hajlamos vagyok elfelejteni, ráadásul facebook-on direkt el is van rejtve, hogy ne kelljen kínosan válaszolgatni azért, mert sokan írtak (akikkel ráadásul nem is beszélek). Ha eszembe jut írok másnak, de azt is privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!