Nektek megmaradtak az iskolából a barátaitok? (általános, középsuli/gimi/egyetem/okj) Ha nem hol találtatok újakat?
Nem maradtak meg az iskolás barátaim, van aki szó szerint nem, sajnos.
Általában azokkal barátkozom egy ideig akikkel valamiféle közös érdeklődés, cél, sodor össze, de egyikükkel sem olyan mély a kapcsolat mint a gyerekkori/fiatalkori barátságok.
Volt, aki hamar lemorzsolódott, volt akivel utána is végig egymás mellett maradtunk, és volt aki először lemorzsolódott, majd 1-2 év kihagyás után újra egymásra találtunk.
Így van most jelenleg hét barátom. Három az általánosból, kettő a gimiből, és megint kettő a gimi utáni OKJ-s képzésemről.
25/F
Nekem még oviból is van egy :)
meg általánosból ismerem az egyik legjobb barátnőmet is.. Mondjuk most kíváncsi vagyok, hogy megmaradnak-e a gimis barátságok az érettségi után is (végzős vagyok), de majd meglátjuk, én mindenképpen szeretném tartani a kapcsolatot néhány emberrel..
Egy altalanosbol, egy pedig gimibol. Sajnos nagyon ritkan talalkozunk, de messengeren/instagramon tartjuk a kapcsolatot.
Uj baratokat nem nagyon keresgelek, ez a dolog jon magatol, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!