Ez a barátság menthető még? Vagy itt az ideje elengednem?
Figyelj! Mikor valaki erősen az álmait kergeti és minden erejével azért küzd, akkor általában az ilyen és ehhez hasonló kinyilatkoztatásokat támadásnak veszi. Főként, mert most ez hajtja, ez érdekli, ebben hisz. Ezt nem igazán lehet neki felróni.
Emellett lehet, hogy tőled nem ezt várta. Sőt, lehet, hogy nem is voltál vele annyira kedves. Konkrétan azt mondtad neki, hogy amit akar, az felesleges. És ez sehogy sem szép vagy hasznos.
Továbbá látva, hogy te ennyire komolyan terveztél vele, el tudom képzelni azt is, hogy sok rosszindulat szólt belőled, mert "tönkre teszi a terveidet".
Valamint annyit hozzá, hogy a megélhetést illetően nem teljesen van igazad. Nekem vannak ismerőseim itt Magyarországon. Statiszták (idősek) és elég jó pénzük van már abból is, hogy csak ácsorognak vagy menetelnek egy-egy jelenetben. Nem a filmiparról, a színházról beszélek. De egy színész nem csak filmben vagy színházban szerepelhet. Lehet szinkron hang (hiány van belőle, keresik őket) lehet reklám szereplő (mindig van adandó alkalom, nagy pénz) és még megannyi a lehetőség, bár ezt sokan nem tudják.
Szerintem hagyd békén őt, majd kialakulnak a dolgok. Ha nagyon a szívére vette, úgy sem tudsz tenni semmit. Ha később nyit feléd, akkor meglátod, hogy helyrehozható e a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!