Veletek is bántak már így a "barátaitok"?
Ha már nem jártok egy iskolába, az útjaitok szétválnak, ez várható...
Egyébként igen, voltak ilyenek, nem találkoztunk nagyon régóta és azt hazudták, hogy "dehát mi se tudunk találkozni, nagyon sokat dolgozunk", húsz másodprec múlva meg elkezdték mesélni a múlt heti élményeket, "mikor hol voltak együtt" és hasonlókat...
Lehetséges, hogy a másik két félnek több lehetősége volt találkozni, nem volt közöttük akkora a távolság vagy a nagy távolság ellenére is mély tudott maradni a kapcsolatuk.
Szerintem nem kamu barátság az, ha eltánnek azok az életedből, akikkel egykor sülve-főve együtt voltál, mert ennyi erővel nekem csak kamu barátaim voltak és az életem egy hazugság :D
Szerintem nyiss mások felé, őket engedd el. Itta történet lényege nem az, hogy ők mennyire szeretik egymást, mert annak több oka is lehet; ezt el kell fogadni - a hármas fogatba Te már nem tartozol, sokkal rosszabb, ha visszaerőszakolod magad (bár erről szó sincs). Ha pedig ezt magadra veszed, magadnak ártasz.
Én azt mondom, fel a fejjel, engedd el pket, ne érezz keserűséget az egész miatt, hanem nyiss mások felé. :)
Kellemes hetet!
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!