Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
Egy barátommal beszélgettünk róla, szerinte létezik, szerintem maximum haver, vagy akkor barátság, ha az egyik fél a saját neméhez vonzódik.
Ha itt valakinek mégis van igazi fiú-lány barátsága, fejtse ki. Köszi! :)
Miért ne létezne? Nekem van ilyen, a fiú mesél hogy mi a helyzet a barátnőjével, nekem meg nincs barátom, de én is beszelhetek vele fiúkról, általános témákról, elmondhatjuk egymásnak mi nyomja a lelkünket. Még könnyebbség is, ha párkapcsolati gondok vannak, van kihez fordulni. Nem kell melegnek lenni egy ilyen barátsághoz.
18/L
A kérdezőnek van fiú barátja, aki történetesen meleg. Ez utóbbi személy szeretné megcáfolni,azt hogy nem létezik hetero emberek közötti fiú-lány barátság, és hogy az nem csak korlátozott ideig tart.
18 / meleg fiú
Persze hogy létezik.
Egészen konkrétan 2 fiú barátom is van. Az egyikőjük meleg, a másik hetero. A meleg barátommal nyilván nincs olyan “probléma,hogy vonzalom”.. a másik barátommal volt, de nekem párom van, neki is. Megbeszéltük és lapoztunk. Teljesen jól működik a dolog mind a kettőjükkel. 8 éve vagyunk barátok :)
20/L
„Nekem (F) nagyon sok nőbarátom van"
Eleve nagyon sok barátja sem lehet egy embernek. A haverság nem összekeverendő a barátsággal. Az igazi barátság meglehetősen közeli viszonyt feltételez. Ez a belső kör Robin Dunbar antropológus szerint nem több, mint 5 fő. A követkető nagyon közeli havernak mondható szint maximum 10 fő.
De a környezetemben is tapasztalom, hogy már az is barát akivel eljárunk inni havonta egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!