Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi nő barátság létezik? Ha...

Férfi nő barátság létezik? Ha igen meddig tart

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Létezik, egy kis ideig. Aztán valamelyik mindig többet akar egy idő után.
2017. dec. 30. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Létezik,még ha nehéz is fenntartani.
2017. dec. 30. 13:52
 3/12 Ramone ***** válasza:
Nem létezik... Mert előbb utóbb az egyik fél dugni akar a másikkal és onnantól nem barátság hanem érdek jopofizás
2017. dec. 30. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.Az első dugásig tart.
2017. dec. 30. 14:02
 5/12 anonim válasza:
46%

Szerintem létezik..nekem is van pár fiúbarátom, mégse volt semmi, meg nem is lesz:D

17/L

2017. dec. 30. 14:06
 6/12 Ramone ***** válasza:
64%

ma 14:06

Egészen addig nem lesz amíg te nem akarsz... Ha a szuper fiú barátaidon múlna már rég partiba vágtak volna mint a hozzád hasonló naiv csitrik garmadáját :D

De kis naiv vagy egyem a szíved

2017. dec. 30. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:

40-es pasi vagyok és több barátnőm is van. Van, aki 25 éves barátság, de az összes több 5 évesnél. Van, akivel lefeküdtünk egyszer-kétszer és van aki szerelmes volt belém régen. Mégis barátok vagyunk.

Tudni kell kezelni a barátságokat. Nálam már az első pár találkozásnál eldől, hogy mi lesz belőle, és ha csak barátság, akkor így is marad. Ha nem volt kémia elsöre, kesőbb már nem támad fel a vágy.

A barátnőim nagy része bomba csaj, ez sem befolyásol. Ha egy ágyban aludnék velük egy hétig, se másznék rájuk. Soha nem próbálkozom be náluk, jóllehet fullba tolom a bókolást (“jaj de szép vagy”, “de csinos vagy” stb.) de ez sem bántó.

Több barátnőm is bevallotta már, hogy olyan pasira vágynak mint én. Mégsincs közöttünk semmi.

Szóval igen, van férfi-női barátság.

2017. dec. 30. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:

#7 Épp ez az,hogy hogyha rajtuk múlna,akkor nem csak barátok lennétek.

Ez a lényege az egésznek.Ez nem férfi-nő közti barátság,mert az egyik fél többet akarna.

Egyébként meg írod,hogy valakivel lefeküdtél,meg szerelmes volt beléd.Az megint hol barátság?

Ezzel csak azt bizonyítottad,hogy férfi és nő között nincs barátság.

2017. dec. 30. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Dehogy azt bizonyítottam.

Az egyik – és talán a legjobb – barátság azzal indult, hogy a csaj belém zúgott. De férje volt már akkor, én meg nem dugom más feleségét, úgyhogy visszapattant rólam. Utána lett csak barátság (de annak szuper).

A másik alkalmi szexként indult (!) de barátságként folytattuk. Nem azért, mert a szex ne lett volna jó, hanem más okból. Szerintem ez is megtiszteltetés, ha egy ilyen kapcsolat barátsággá tud alakulni.

De olyan, hogy valakivel csak barátok lettünk volna és utána valaki egyszercsak többet akart volna, soha nem volt. Na jó bocs,volt kettő, de ők már nem a barátaim (sajnos). Oké ketten belém zúgtak menet közben, de mivel nem lett “semmi” ezért megszakítottak velem minden kapcsolatot. Van ilyen is. De a többi 5-6 az ellenpélda.

2017. dec. 30. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Na de kérem! Ki mondta nektek azt hogy a barátság az nem a szerelem egy fajtája? ;)
2017. dec. 30. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!