Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás? Vagy barátság extrákkal?
Van egy srác akivel12 éve ismerjük egymást. Évekig nem talalkoztunk. Mert valahogy elsodort minket az élet.
Már honapok ota beszelgettünk whatsappon keresztül (1400kmre élünk most egymastol) pár napja volt a szülinapom és megbeszéltük hogy mivel épp ott leszek 3-4hétig ahol ő él, így megünnepeljük együtt. Elmentünk együtt egy szorakozohelyre, kicsit kikapcsolni. Egész éjjel hihetetlen apró gesztusokkal közeledett felém. Figyelsen, nőként bánva velem. Ami nagyon jól esett, hogy nem azonnal rámtámadt, pedig nyilt titok volt már 12 éve is hogy nagyon bejövünk egymásnak. késő hajnalban csattant el az első csók, majd nála is aludtam. Megtörtént az együttlét. Ami már sokminden volt csak gyengéd nem. de ez nem baj hiszen mindketten ezt szeretjük. Csak ő pl mindig élérte a lányoknál hogy bele menjenek. (pedig volt aki a vége előtt sírva fakadt nála) én pedig akiben bíztam, annak elmondtam hogy erre vágyom.
2szer voltunk együtt. egyszer hajnalban és 1szer délelőtt. A szex után nagyon kedves és bújós volt velem. Nem azt éreztette hogy csak használt. Mielőtt haza mentem még orálisan kielégitettem (imádja a mélytorkot és a kényszer franciát)
Azóta is ha beszélünk mindig feljön az a nap. és most mondta hogy nem tudja hogy alakul a hetvégéje de, hogy majd megbeszéljük.
Elmondta hogy én voltam a 2nő akire figyelt is közben. olyan szinten hogy minden rezdülesem figyelte. és ha érezte hogy lehet hogy sok volt. azonnal visszább vett belőle.
Fele felé arányban írunk egymásra rá minden nap, órákon át . Sokszor kerül szóba az az este közöttünk. de maga az nem hogy mi is van most. szerintetek?
Jól meg lettél mélytorkoztatva.
Férfi szemszögből ennyi történt
Mi a kérdés? Lesz e még kényszerdugi?
Egyéjszakás? Vagy barátság extrákkal?
Fél év múlva már kiderül. Ezer kilométerről barátság extrákkal nem mondanám.
annak aki fentakad a kényszerfrancia, mélytorok szavakon. Először is ezek igenis normális dolgok, és nem hiszem hogy attól, hogy pl neked nem szimpatikus, és nem csináltad, nem jelenti azt hogy lekezelő módon kéne írnod a másiknak.
És addig amíg én ezt szívesen teszem mert élvezem és ő is szintén addig nem érdekel senkit véleménye ezügyben
Kettő nem is kérdeztem hogy ez szerelem e.
Három. nem vagyok pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!