Annyiféle társkereső oldal létezik, de barátkereső miért nem?
Van ilyen oldal, de ha nem budapesti vagy, nehéz ügy lesz. Ha ehhez ráadásul olyan a személyiséged mint az enyém, akkor halott ügy. Én minden tekintetben magányos voltam és vagyok, meg leszek.
Pedig nagy igény lenne rá :( Sajnos én behezen ismerkedem emberekkel. Valahogy sosem ment a kapcsolat kialakítása. Nameg kissé "fura" is vagyok ami rátesz egy lapáttal :(
19/L
Hát igen. Nagyon nehéz dolog. Ezt csak introvertáltak érthetik, hiszen nekünk csak igazi, mély -> lelkitárs szintű barátságok a kielégítőek. Mondhatjuk, hogy míg az extrovertáltak mennyiségorientáltak, tehát tényleg bárhol találhatnak havert, csevejpajtit, társat egy fesztivál erejéig, addig mi minőségorientáltak vagyunk. Nekünk számít az, hogy összeilljen a személyiségünk, hogy akár örök életre szóljon a dolog.
Viszont ehhez kezdésnek kell a bizalom. Amit nagyon nehezen alakítunk ki. Ehhez jó alap a netes, személytelen ismerkedés. Nincs kockázat, nincsenek bénító szorongós gondolatok. Olyannál lehet kezdeményezni, akiről tudhatjuk, ugyanúgy igaz barátságot keres, közös hibbijaink vannak. Ilyet nem talál az ember a való életben, csak több száz kezdeményezés után.
Aztán ott van ugye, hogy a munkánk és a hobbijaink is olyanok, hogy ritkán kerülünk kapcsolatba új emberekkel, nem bulikázunk hétvégente stb. Szóval mindenképp hiányzik az a felület, ahol kötöttségek nélkül lehetne ismerkedni emberekkel. A sorsunk nem olyan, hogy elénk sodorja az embereket. Nekünk kell kezdeményeznünk, olyan energiákat befektetni, amennyit nem tudunk kipihenni utána. Nagyon szerencsés az, aki barátokat tud találni manapság introvertáltként.
Beállítod a társkeresőn hogy barátot keresel és ezt a bemutatkozáson is jelzed.
Szoktam találkozni ilyen lányokkal, velük csak barátkozok semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!