Szerintetek létezik nő és férfi közötti barátság?
Igen.
És továbbra is visszautasítom, hogy minden ellenkező nemű barátom d*gni akarna velem...
Miért ne létezne? Persze ez nem olyan, hogy kettesben együtt lógtok a lánybarátoddal, hanem 1 baráti körben vagytok, az tart össze.
Kettesben lehet, hogy kevés közös témát találna egy fiú meg lány sok esetben és ezért mondják. Bár kivételek is akadnak.
Mindenesetre 1 biztos: hátsószándékos barátság nem igazi barátság. Szerintem az ember már az elején érzi, ha vonzódik egy adott nõhöz és emiatt lóg vele és nem baráti érzéseket táplál iránta. Ennek ellenére képes sokáig azt hazudni magának, hogy ez barátság.
Nekem van, úgyhogy létezik.
Immár 31 éve, és még soha nem akart egyikünk sem semmit a másiktól.
Vannak kivételes esetek, de alapvetően szerintem nem működik. Nekem is voltak férfi barátaim, egészen addig tartottak, míg többet nem akartak tőlem, ezért már csak haveri szinten tartok kapcsolatokat az ellenkező neműekkel, ritka találkozásokkal.
Közös programokra együtt járva, sok időt kettesben töltve akaratlanul is kialakul a kötődés és érzelmek, mert egy baráttal mindenki természetesen viselkedik, nem akarjuk, hogy csak a jó oldalunkat lássa, így sokkal közvetlenebb, és bizalmasabb módon megismerhető a másik.
Ha nem sűrűn találkoznak, de tudják, mindog számíthatnak egymásra. És bármennyi idő is telik el a találkozások között, ugyanonnan tudják folytatni a beszélgetést. Minden természetes és semmi sem kínos köztük.
A gyakori találkozások mellett ki tud alakulni érzelem és az aktuális partner szemében sem biztos, hogy jó pont, ha egy ellenkező neművel lóg együtt az ember rendszeresen.
Szex előtt,vagy szex után? :)
A barátság egy igen mély lelki kötelék,akkor nem alakul ki belőle több szerintem ha egyáltalán nincs vonzalom.
Ezért jó ha a társunk a legjobb barátunk is.Hiszen a megcsalás is az érzelmi megcsalással kezdődik.
Vagy most akkor a nőknek mégis csak a külső a prioritás,hogy barátokra van szükségük kipanaszkodni a kapcsolataik problémáit,az elhidegülést,stb?
Mert arra ott vannak a női magazinos anonim lelki rovatok olvasónk küldte szekciói.Meg a trécselő barátnők,vagy pszichológus.
Kivétel erősíti a szabályt alapon előfordulhat,hogy valóban fel sem merül a testiség egy "barátságban" ahol egyébként vonzódnak egymáshoz a felek?
De abban egyesnek igaza van "megdugni" aztán tényleg nem akarnék egy lány barátot.A szeretkezés már más kérdés lenne.
Összefoglalva szerintem van mély barátság férfi és nő között.Csak jó ha van köztük jó nagy távolság és meg is tartják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!