Hogyan lehetünk barátok? (Nem arra gondolok hogy szakítás után)
Ez nem szeremi ügy,hogy jajj szakítottam a pasimmal lehetünk még barátok?! Stb.
Most ezt el tudja dönteni ő is.
A lényeg hogy lány vagyok,szeretem őket és otthon vagyok a “fiús,, dolgokban. Régóta szeretnék egy fiú legjobb barátot akivel lehet baromkodni. Van 2 lány barátom,de nekem fiú haver KELL:,D van az osztályomban egy jelölt,de félek hogy az jön le neki,tetszik nekem,pedig nem csak jófej. Amúgy tudom,hogy egy fiúval nem a mensis cuccokat meg a stb “lányos,, dolgaimat beszélem meg(bár ebből nincs sok) csak tudattam :D
Fiúk! Ti örülnétek egy lány havernak? És hogy is írjam... szerintetek hogyan közeledjen egy láyn egy fiúhoz baráti szinten?
Mindenkinek köszi aki időt szán a válasz megírására :)
Nekem volt is lány barátom/haverom, mi még az elején megbeszéltük, hogy mihelyt egyikünk többet kezd érezni a másik iránt,elmondjuk és eldöntjük, tartható e így a kapcsolat.Hát voltak időszakok amikor nem tudtam csak barátként tekinteni rá,mert inspirált és mindig támogatott és én is őt...
Legyél szolid, közérthető, egyenes.Ha azt lázod rajta hogy a legyünk haverok felvetésre elkomorodik, akkor többet akar.
Amúgy hogy szokott rád nézni?
Öhöm... valószínűleg ha nem is szerelmes belém de tetszem neki..
Így nem lehetünk barátok?
Ha tetszel neki akkor kérdéses a dolog.
Beszélgess vele és kiderül,esélyes e a barátság.Kérdezd meg tőle hogy ki tetszik neki az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!