Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetünk barátok? (Nem...

Hogyan lehetünk barátok? (Nem arra gondolok hogy szakítás után)

Figyelt kérdés

Ez nem szeremi ügy,hogy jajj szakítottam a pasimmal lehetünk még barátok?! Stb.

Most ezt el tudja dönteni ő is.

A lényeg hogy lány vagyok,szeretem őket és otthon vagyok a “fiús,, dolgokban. Régóta szeretnék egy fiú legjobb barátot akivel lehet baromkodni. Van 2 lány barátom,de nekem fiú haver KELL:,D van az osztályomban egy jelölt,de félek hogy az jön le neki,tetszik nekem,pedig nem csak jófej. Amúgy tudom,hogy egy fiúval nem a mensis cuccokat meg a stb “lányos,, dolgaimat beszélem meg(bár ebből nincs sok) csak tudattam :D

Fiúk! Ti örülnétek egy lány havernak? És hogy is írjam... szerintetek hogyan közeledjen egy láyn egy fiúhoz baráti szinten?

Mindenkinek köszi aki időt szán a válasz megírására :)

#fiú #lány #barát #barátság #barátiközeledés
2018. szept. 18. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt is lány barátom/haverom, mi még az elején megbeszéltük, hogy mihelyt egyikünk többet kezd érezni a másik iránt,elmondjuk és eldöntjük, tartható e így a kapcsolat.Hát voltak időszakok amikor nem tudtam csak barátként tekinteni rá,mert inspirált és mindig támogatott és én is őt...

Legyél szolid, közérthető, egyenes.Ha azt lázod rajta hogy a legyünk haverok felvetésre elkomorodik, akkor többet akar.

Amúgy hogy szokott rád nézni?

2018. szept. 18. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Öhöm... valószínűleg ha nem is szerelmes belém de tetszem neki..

Így nem lehetünk barátok?

2018. szept. 19. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tetszel neki akkor kérdéses a dolog.

Beszélgess vele és kiderül,esélyes e a barátság.Kérdezd meg tőle hogy ki tetszik neki az osztályban.

2018. szept. 19. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi :*
2018. szept. 20. 21:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyi,haverok vagyunk mától,mindenkinek köszi :*
2018. szept. 21. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ügyi vagy!
2018. szept. 22. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!